Întrebare fară răspuns

De ce merg datele mobile foarte greu? Cartierul Tudor Vladimirescu, Iași

Bună ziua. În ultima perioadă de timp internetul prin date mobile merge foarte greu, deși îmi arată că am semnal maxim 4G. Voi atașa un screenshot cu un test de viteză. Nu înțeleg cauza problemei pentru că mai am prieteni la orange care au semnal perfect în aceiși locație cu mine, în același timp. Cartierul Tudor Vladimirescu, Iași.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Andrei2560! Bun venit în Comunitatea Orange!
De cât timp se întâmplă această situație? Ai încercat să faci o probă introducând SIM-ul tău într-un alt telefon? Ai putea verifica și invers, cu un alt SIM în telefonul tău.

Prietenii sunt tot pe 4G sau 4G+? Despre ce telefon vorbim?
De asemenea, cum zicea si Daniela, ai putea incerca si cu SIM-ul intr-un alt telefon. Asta ar putea sa ajute la determinarea unei posibile probleme de telefon (sau banda 4G).

De aproximativ două săptămâni, dar azi nu a mers deloc. Am schimbat cartela în alt telefon, aceiași problemă .... voi merge la un service să văd dacă rezolv cumva.

Salut Andrei. Poate fi și din cauze zonei și a semnalului mai puțin prost. Încearcă să iei legătura cu operatorii Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!