Întrebare fară răspuns

Multumiti de Netflix?

Multumiti de Netflix de la Orange?
Cate ore vizionati pe Netflix?

Răspunsuri

Salutare!
Nu mai mult de câteva ore pe săptămână, dar sunt foarte mulțumit. Mai ales că este și gratuit 12 luni ( la Orange).

Că e prin Orange sau nu, Neflix este la fel de funcțional, doar timp să ai. În ultimile săptămâni am fost destul de prins ca să mai stau cu orele vizionând filme. Dar nu refuz ceva de calitate când găsesc.

Da, eu sunt mulțumit. Depinde de timp și dacă mă prinde un serial sau film. În perioada asta am cam stat pe Netflix. Dacă mă prinde un serial, nu mă las până nu îl văd pe tot.

Multumit. Continut sa fie. Am plata prin factura Orange. Stiu ca platesc intr-un singur loc. Nu ma deranjeaza faptul ca platesc cu cativa banuti in plus daca l-as plati direct (dar si aici e o diferenta intre cursul BNR si cel al bancii de pe care fac plata).

Pololica
Pololica

Pololica

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Pololica

Eu am mai urmarit in perioada asta pe Netflix. Am seriale pe care le urmaresc maraton, dupa care iau o pauza pana cand gasesc ceva care sa merite urmarit.

Cum foarte bine a scris si Florin -"multumiti de Netflix" fara Orange in enunt - deoarece maine poimaine pica Netflix si clientii inteligenti (precum sunt multi) suna la portocala sa le rezolve problema...

@Haptic am eliminat marcajul de soluție fiind o întrebare din aria de socializare și neavând efectiv o soluție generală.
Și vin și eu cu un răspuns, eu sunt foarte mulțumită, am de câțiva ani Netflix și ca medie de vizionare depinde de perioadă, dacă mă raportez la această perioadă în care stau mai mult în casă seara și în weekend, ar fi undeva la 4-5 ore / săptămână.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!