Întrebare fară răspuns

S20FE 128 GB 6GB 5G reconditionat sau A52S 128/6 GB 5G nou?

S20FE 128 GB 6GB 5G reconditionat sau A52S 128/6 GB 5G nou?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Întotdeauna sunt adeptul lucrurilor noi. De ce? Eu am avut probleme și cu telefoane noi, dar cu recondiționate! Oricum, telefoanele sunt cam asemănătoare, deci cred că a doua variantă este cea mai bună! Sigur, fiecare alege ce dorește și probabil prima variantă este mai accesibilă din punct de vedere financiar.
Dar gândește-te că pot apărea imediat probleme și atunci te complici. E ca la o mașină SH, adică loterie. Poate fi extraordinară sau îți face peri albi.
Succes în orice alegere ai face!

Salu!
Uneori si telefoanele noi au probleme, cele reconditionate cu atat mai mult, nu stii ce surprize iti pot face..
Eu, daca imi doresc neaparat un anumit model si nu mi-l permit, dar pot sa mai astept putin, asa fac, pana se iveste o ocazie..
Imi doream si eu un S20FE, dar era prea mult pentru cat eram dispusa sa dau, si, ca fiecare, mai avem si alte prioritati.. asa ca in vara, am reusit sa-l iau, la mai putin de jumatate din cat era la liber, cu prelungirea unui abonament pe 2 ani, cu punctele triplate oty, prin promotia Hot Summer.. si in rate..
Eu am fost multumita de pretul final de achizitie, pentru ca rata nu se simte si ma folosesc de telefonul pe care l-am vrut..
Platesc ~ 64 de lei/luna rata + valoarea abonamentului..
Acum, fiecare cantareste conditiile personale si vede cum poate obtine ce vrea cat mai convenabil..

Telefonul reconditionat este un telefon reparat sa corespunda cu unul nou. Reconditionat poate fi si un telefon nou (a avut ecarnul cu cativa pixeli morti, returnat, reconditionat si vandut ca atare).

Am cumparat in urma cu mai multi ani un telefon reconditionat si n-am avut ce sa reprosez. Doar ca nu era nou.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!