anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot suna/ primi mesaje pe cartela eSIM

Sosolina
Junior
Buna. Am si eu o problema. Mi-am resetat Iphone-ul, cu tot cu configurari, si am pierdut planul celular. Mai exact, aveam un eSIM activat, in urma portarii unui numar de vodafone, motiv pentru care nu imi mai pot folosi numarul. Nu am rețea. Nu pot suna/primi mesaje, și nu ma pot conecta pe aplicații. Momentan nu pot ajunge intr-un Orange Store, și nici nu reușesc sa vorbesc cu vreun operator. Ce soluții mai am?
11 Răspunsuri 11

Jay
Campion certificat
Salu! Vezi daca te ajuta pasii de aici.. https://www.orange.ro/help/cum-pot-solicita-trecerea-la-esim-din-contul-meu-my-orange-15328 Mai sunt si alte topicuri in comunitate.. daca folosesti bara de sus "cauta in comunitate", poti gasi si altele..

Sosolina
Junior
Buna. In primul rând, nu ma pot conecta la aplicația “My orange”, din același motiv. Îmi trimite un mesaj cu un cod de confirmare, iar numărul meu de telefon momentan este inexistent. Cartela nu o mai pot folosi, iar eSIM-ul nu mai este activat pe telefon. Am făcut portarea in luna Decembrie. Am trecut de la Vodafone, la abonament Orange, făcându-mi un plan celular pentru un eSIM. Aveam nevoie de o resetare a telefonului, însă nu m-am gândit ca voi pierde și planul activat. Aparent, am nevoie de un cod de activare. Din păcate, alte răspunsuri referitoare la problema mea, nu am găsit. Multumesc oricum.

Anonim
Neaplicabil
Din pacate, asa am patit si eu o data pentru ca m-am grabit sa resetez telefonul. Singura varianta, desi incomoda, vizita in Orange store.

Sosolina
Junior
Am înțeles. Incomoda nu ar fi, dar din păcate sunt pozitivă la SARS CoV și nu am posibilitatea sa ies. ‍♀️ Mersi mult.

Jay
Campion certificat
Mda.. nasol moment.. Mai poti gasi o varianta de contact, daca ai pe cineva la abonament care iti poate imprumuta telefonul, sa vorbesti, insa nu stiu daca se va si rezolva telefonic, si e contra cost, fiind weekend, aici.. https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-contactez-serviciul-clieni-187 LE: mi-a luat cam mult sa scriu si n-am vazut raspunsul ca nu poti iesi din casa.. Daca te puteai conecta la contul tau My Orange desktop, probabil ai fi putut sa comanzi un sim, sa poti folosi numarul si sa rezolvi mai departe si cu e-sim.. oricum, toate cer timp..

Sosolina
Junior
Gata. Am rezolvat. Am profitat de cineva care era prin oraș, și am trimis-o la un Orange Shop. Am primit codul QR prin mail. Multumesc. Zi frumoasa!

Jay
Campion certificat
Multumim, asemenea.. bravo.. :) Ar trebui, ca sa poti avea mereu acces la contul de client My Orange, implicit la anumite informatii, sa te conectezi la varianta desktop, prin user si parola, sa nu fie nevoie neaparat de telefon.

Sosolina
Junior
Am înțeles. O sa rețin. Mersi mult.

Vio73
#StarMember
Foarte frumoasă rezolvarea, care era cam greu altfel de realizat! Felicitări!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Intrebare pentru posesorii de eSIM, legat de problema asta: codul ala de activare nu e acelasi de la prima activare? Daca il salvezi, nu-l poti folosi ulterior (cum e in cazul unui reset al telefonului) ca sa nu trebuiasca sa faci un drum intr-un Orange Shop?
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Nu este reutilizabil. Odata folosit, isi pierde valabilitatea.