Întrebare fară răspuns

De ce nu am semnal in apartament (Bucuresti, Titan)?

Locuiesc in Bucuresti, sector 3, Titan, iar in apartamentul meu Orange are semnal foarte slab, si in dormitor deloc....nu inteleg de ce? Pe alta retea am semnal full.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Instaleaza CellMapper din magazin play, porneste aplicatia cu locatia activata, apesi cele 3 liniute verticale din stanga sus si alegi Map. O sa vezi cat de departe esti de celula de telefonie si ce benzi sunt disponibile in celula respectiva atat la orange cat si la cei cu semnal "full"

Viocat
Viocat

Viocat

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Viocat

Salut!
Nici eu nu prea aveam semnal in fostul apartament, doar daca stateam langa geam ... A trebuit să îmi iau un amplificator pentru semnal, și s-a îmbunătățit puțin situația.

Teacher, ce amplificator ti-ai luat? Poti sa pui un link, ceva? M-ar interesa si pe mine.

Dany, daca iesi afara, ai semnal full? Daca da, problema e posibil sa fie blocul in care stai si materialele din care e construit. Daca e doar un pic mai bine, posibil sa fii departe de o antena. In Bucuresti, ma gandesc ca totusi ar trebui sa fie acoperire buna (outdoors). Cat despre interior, cum ziceam, depinde si de constructia blocului. Pe celalta retea ai semnal full pe aceeasi frecventa? Ideea e sa nu compari 3G cu 4G de exemplu. 3G-ul in general va avea viteza mai mica, dar acoperire mai buna.

Ca solutie de compromis, poti seta telefonul pe 3G (in caz ca nu e deja), si poti folosi VoWIFI, daca telefonul are functia asta. Daca ai semnal mai bun pe 3G, iti recomand sa-l treci pe 3G cat esti in casa. In felul asta, ar trebui sa ajute un pic si bateria.

Vezi si cu CellMapper, cum a sugerat Viocat. Vezi pe unde te afli fata de cea mai apropiata antena.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!