anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsa semnal 4G/4G+ in Cluj-Napoca

teacher_
#StarMember
De azi dimineață, rețeaua e pe H+. Am făcut două teste de viteza in doua zone diferite ale Clujului.
Primul, la ora 09.39, strada București nr.14
Al doilea, ora 11.43, strada Primăverii nr.4
Rezultatele sunt nesatisfăcătoare...
19 Răspunsuri 19

DanielaH
Moderator
@teacher_, mulțumim pentru sesizare! Am transmis-o colegilor de la departamentul tehnic.

Razvan
#StarMember
O fi picat core-ul regional, în București 4G-ul este funcțional.

DanielaH
Moderator
Colegii ne-au transmis că nu sunt semnalate incidente pe tehnologia 4G în Cluj-Napoca. Recomandarea lor este un apel la Serviciul Clienți, când ești în zona cu probleme și poți testa, pentru a fi transferat către echipa de troubleshooting. Te așteptăm cu feedback.

teacher_
#StarMember
Am întrebat 7-8 persoane, și ei au la fel probleme, nu apare 4G! Nu este o anumită zona cu probleme, in tot orașul e așa. Mă plimb de la 8, acum merg prin alta parte...

teacher_
#StarMember
Update: Am fost informat de către dep. tehnic următoarele: se pare că prin faptul că mi-am activat serviciul roaming (urmează să plec într-o țară străină, în următoarele zile), am pierdut accesul la 4G. Culmea este că și celelalte persoane erau tot pe H+, credeam că e o chestie generala. Ideea e că am găsit cauza.

Szabolcs
Explorator entuziast
La Dej este o problema de cateva zile. Atasez niste poze cu ore diferite, sa vedeti viteza super 4G+ de la Orange.

Viocat
Senior certificat
Am patit si eu la mine in oras asa ceva dar erau lucrări de introducere a fibrei in pamant. Se dadeau "colacii" de cablu jos de pe stalpii de curent si se introduceau in santurile sapate. Asta a fost al doilea motiv ptr care am devenit client portocaliu, primul a fost orange money.

delfinas
#StarMember
Si daca ai roamingul activat, semnalul national scade? De ce, care e legatura?

teacher_
#StarMember
Am primit mesajul de mai jos Salut! Te anuntam ca serviciul roaming a fost activat iar optiunea nationala curenta si beneficiile nationale din cont au fost dezactivate. Serviciul va ramane activ cat timp ai credit disponibil in cont, fara o optiune nationala activa. Poti consulta tarifele pe www.orange.ro sau le poti solicita la *100#, ramura Roaming. Util: verifica in setarile telefonului tau daca accesul la roaming este permis. Daca este necesar reporneste telefonul. Am oprit roamingul, am dat restart la telefon, dar tot H+ am...

FLo1
#StarMember
Vrăjeală profesore. Am activat opțiunea de 10€ pt roaming și până la ieșirea din țară aveam 4G prin tot Clujul..... aproximativ peste tot...dar sper că ai înțeles ideea. Așa cum sesiza @delfinas, ce legătură are pe național, activarea/dezactivarea roamingului? Răspuns: niciuna.

FLo1
#StarMember
Revin: dacă pt roaming ai încărcat cu minim 10€, aceasta îți oferă posibilitatea activării roamingului, dar fără o opțiune cu resurse, acel dorit 4G/4G+.... tot nu va apărea.

delfinas
#StarMember
Mda, mi se pare abuziv sa ti se restrictioneze, IN TARA, semnalul, doar pt ca ai activat roamingul. Asta ma face sa ii cred pe cei care spun ca in roaming au semnalul slab din cauza unor limitari facute de Orange. Eu credeam ca e exclusiv vina retelei din tara in care a plecat clientul Orange, dar acum mi-am schimbat parerea, cred ca e o vina comuna, Orange Romania+reteaua din roaming.

teacher_
#StarMember
@Flo1, vrăjeală? Asta e răspunsul oficial, @Daniela poate sa confirme. Ce rost, sau interes as avea să fac vrajeli...?

delfinas
#StarMember
@Teacher, nu cred că @Flo se referea la tine, ci la răspunsul oficial dat de Orange.