Întrebare cu răspuns(uri)

De ce dispar banii acumulati de la phone credit?

Buna, as dori sa stiu de ce mereu imi dispar banutii acumulati de la phone credit. La cateva luni din 60 acum am 30.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Bonusul se pierde în urmatoarele situații :

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bonusul se pierde în urmatoarele situații :

Reincarc de doua ori sau 3 ori pe luna,.Nu este prima data cand mi se intampla asta ,de aceea eram si curioasa de ce se intampla asta .Cum se strang mai.multi banuti cum dispar Ma repet nu la 24 luni ci la 3 luni ..

ai cheltuit vreodată din banii primiți în programul Phone credit? mă gândesc că la 3 luni dispar sumele care în acel moment au „împlinit” 24 luni

Salut! Se face o actualizare a acelui credit, astfel că se iau doar bonusurile din ultimele 24 de luni. Daca acum 25 de luni ai avut un bonus cu o valoare mai mare, se pierde. La un moment dat eu nu puteam acumula mai mult de 40 de euro, orice făceam. Așa că am sunat și mi-au explicat. Daca acum 2 ani am avut câteva reîncărcări mai mari, am.primit bonus mai mare, care s-a pierdut prin nefolosire. Așa că, am luat un telefon cu reducere de 40 de euro. Daca vrei sa fie bonusul mai mare, trebuie sa faci reîncărcări cu o suma mai mare în următoarele luni.

Ideea ar fi fost sa strang cat mai multi banuti pana in cele 24 luni,dar se pare ca nu ai voie .Consider ca ar fi fost corect sa dispara banutii cumulati in momentul in care ai imdeplinit cele 24 luni ...nu pe parcursul celor 24 luni .

Da, se pierd bănuții acumulați după 24 de luni. Începând cu luna a 25 se pierd ce ai acumulat acu 24 luni și se acumulează ce ai câștigat pe luna în curs.

Ai bonus in fiecare luna 20 lei in 24 de luni ai aduna 480 lei. In luna 25 vei avea tot 480 lei pentru ca intra cei 20 lei din luna in curs, dar se pierd cei din luna 1.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!