Întrebare fară răspuns

Nu se primește bonus pt încărcare prepay

Am încărcat 2 cartele prepay cu opțiunea 5 euro și nu am primit bonusul asa cum se specifica ca pt fiecare 1 euro credit primesc 30 GB. Am avut 10 euro și nu am primit.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Creata, bun venit in Comunitate!!!
In primul rand, pt fiecare euro primesti 10 GB, nu 30. Nu ai primit deloc bonus de net?
In al doilea rand, cum ai facut reincarcarea?
DETALII: https://www.orange.ro/prepay/cadouriprepay/

Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay. Bonusul nu se acordă la activările de opţiuni din creditul existent în cont sau pentru creditul obƫinut prin opƫiunea Transfer Credit

Cand ai facut reincarcarea?
Reincarcarea nu trebuie facuta din creditul existent, prin reincarcare recurenta sau prin Transfer Credit.
"Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay. Bonusul nu se acordă la activările de opţiuni din creditul existent în cont sau pentru creditul obƫinut prin opƫiunea Transfer Credit".

Da, acum am vazut ca ai scris un citat din regulament, dar fara sa specifici ca e un citat, punand ghilimele. Scriam amandoi cam in acelasi timp si nu am vazut ca pusesei acelasi citat. In plus, eu am detaliat un pic, asa ca stai linistit, nu te-am plagiat! :)

Ai folosit deja netul din optiune? Bonusul il vei folosi oricum dupa consumul celor5/10 gb inclusi in optiunea 5euro minute si internet/ internet.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!