anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Tv Go nu merge in roaming

olaru_emanuel
Începător
Tv go nu imi merge, a mai patit careva asa ceva? Pro tv si antena 1
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
olaru.emanuel, bun venit in Comunitate!!! Doar acele posturi nu merg? Pe ce dispozitiv?

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai aici un topic asemănător: https://comunitate.orange.ro/questions/2642108-conectez-orange-tvgo-strainatate Sau aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1987332-accesa-orange-tv-go-strainatate Sau aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2789786-orange-tv-go-uk Ca să fiu mai concret, îți merg teoretic doar pe date mobile, dar poți să adopți soluția unui VPN, adică să ai IP de România. Sigur, mai poți adopta și ce scrie aici: https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/orange-romania-anunta-lansarea-lui-tv-go-box Mai există soluția descărcării aplicației din Apk, așa cum ți-am pus in al treilea link. Sper să-ți fie de folos!

Viocat
Senior certificat
Incearca sa vezi daca merg fara sa ai locatia activata. Acum ceva vreme asa vedeam pe wifi, dar la concurenta. Cele 2 posturi chiar nu or fi permise in tara in care esti tu.

FLo1
#StarMember
:(( Câți dintre voi ați încercat aplicații de streaming în roaming??? Păreri din experiență?? Ei bine, "experiența" mea vă confirmă că nu doar OrangeGo este nefuncțional în roaming, chiar și pe date mobile. Sunt aplicații pentru utilizare NAȚIONALĂ. Soluția amintită vag de Vio73 se cheamă VPN. Verificat și confirmat din Franța, chiar și conectat prin Orange France.

blackhjk1
Începător
Functioneaza.Probat in Cehia si Danemarca pe wifi dispozitivul fiind un Mibox.Protv -ul si Antena 1 nu functioneaza nici in tara.Probat inclusiv orange tv go.device-ul