Întrebare fară răspuns

Orange tv pe smart tv - eroare cod 306

Am asociat smart tv.ul samsung prin cod qr la contul meu de orange tv go dar imi apare eroare cod 306 cand incerc sa urmaresc pe tv un film inchiriat. Am reinstalat aplicatia, am reasociat dar tot nimic.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bobi, bun venit in Comunitate!!!
Chiar daca ai reinstalat aplicația, încearcă să faci și un update, după o perioadă.
DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2240716-rezolvat-probleme-aplicatia-orange-tv-go-smart-tv
Pentru că ai un Samsung, care are Tizen SO, încearcă să ștergi, din aplicația mobilă Orange TV Go, dispozitivul asociat. În Contul Meu (o iconiță cu un cap, in dreapta jos a aplicației Orange TV Go) - "dispozitive conectate" ar trebui să găsești TV-ul tău.
După ce dispozitivul a fost șters din "Dispozitive conectate", cand repornesti TV-ul, o sa ți se ceară sa te conectezi prin SMS sau Cod QR si ar trebui sa nu mai ai probleme.
DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2448409-orange-tv-go-functioneaza-smart-tv-samsung-6-series-sistem-operare-tizen
https://comunitate.orange.ro/questions/2647060-orange-tv-go-nefunctionala-smart-tv-samsung-serie-7-sistem-operare-tizen

Salutare!
Dacă ai reinstalat și ai urmat pașii descriși, te sfătuiesc să scrii la adresa de email aplicatii@orange.com, să le descrii situația, dându-le și detaliile personale, adică numărul de telefon și adresa de email asociate My Orange, numele și prenumele și vei rezolva rapid. Eventual, pune-le și poze. Eu așa fac și rezolv rapid.
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Sa specifici la relatii client si modelul tv. Esti conectat la aceeasi retea cu ambele echipamente da? Adica sa nu fii cu tv pe wireless si tel pe date mobile. Bafta!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!