Întrebare fară răspuns

Ce ,,Ceasuri inteligente" recomandați ?

Hello !!!
Ce ,,Ceasuri inteligente" recomandați ?
Mă interesează mai mult să afișeze corect km. parcurși , pulsul , bateria ... etc ....
Mulțumesc anticipat !!!

Dany_87
Dany_87

Dany_87

User level
Nivel
1
260 / 750
puncte
Custom field 2
Dany_87
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut. Cea mai recunoscuta marca, după părerea mea este Garmin (cea mai scumpă, are variante unisex). Pentru o doamna as recomanda in schimb mereu un Fitbit. I-am luat recent soției mele un Fitbit Versa 3, și este foarte mulțumită, bateria tine 4-5 zile, are NFC, chiar și poate răspunde la brățară la telefon și poate vorbi, are microfon activat. De asemenea, Samsung Active Watch 2 este destul de rezonabil. Iar dacă nu vrei ceva fancy, ci doar sa ai chestiile de baza, mentionate de tine îți recomand Huawei Watch Fit (sau watch Fit elegant edition).
Daca cauți ceva anume, poți să scrii, în ultima vreme am urmărit cam tot ce tine de domeniul asta....

Garmin este in topul vanzarilor dar are telefoane pentru ambele sexe, apoi Samsung si Huawey. La Ultimii ai griga cu conectarea am colegi la munca si au cam intampinat probleme. Eu am un Vivoactive3 cu cardul de orange money atasat si merge grozav. Are inclusiv functie pentru temperatura corporala cu variatie de 0.2 grade in plus fata de termometru digital. Bateria cam 6 zile tine daca nu fac din telefon cele aproape 50 plati lunare. Altfel mai scad juma de zi. Bafta la alegere!

@Dany_87: La cele descrise de tine te-ai încadra mai bine la o ”bandă fitness”, nu e necesar un ”smartwatch”. Pe lângă conectivitatea și gestionarea mai facilă, principala componentă o reprezintă și prețul, chiar la jumătate găsești o bandă fitness în comparație cu un ceas smart. Diferența este doar că banda fitness nu te va ajuta la plăți electronice sau funcții de apelare gestionate în lipsa telefonului. Va face exact cele descrise de tine în topic.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Viocat: Are rost să utilizezi un ”SUV” pentru o activitate de ”delivery” sau ”car-sharing”? Cred că ai înțeles ideea. Compară prețurile device-urilor cu suport pentru fițe suplimentare și ai să înțelegi și mai bine.
Am studiat si un ”MI5” lăudat de tine. Pe lângă un soft jenant pe el, partea cu NFC-ul nici nu poate fi folosită în România. Cel puțin așa susțineau magazinele online unde ar fi disponibil modelul cu NFC, model mai piperat cu peste 50% față de varianta fără NFC. Pe scurt: Nu merită.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Bugnar Tudor: :))) Între un fitband de 100 lei și un Smartwatch de 2000 lei.... e o diferenta ca de la bicicletă la rachetă. Sau cum s-ar zice în domeniul utilităților: ”Dacă n-ai bani de curent, fă-ți hidrocentrală!” :)))

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!