anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce ,,Ceasuri inteligente" recomandați ?

Dany_87
Junior entuziast
Hello !!!
Ce ,,Ceasuri inteligente" recomandați ?
Mă interesează mai mult să afișeze corect km. parcurși , pulsul , bateria ... etc ....
Mulțumesc anticipat !!!
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Salut. Cea mai recunoscuta marca, după părerea mea este Garmin (cea mai scumpă, are variante unisex). Pentru o doamna as recomanda in schimb mereu un Fitbit. I-am luat recent soției mele un Fitbit Versa 3, și este foarte mulțumită, bateria tine 4-5 zile, are NFC, chiar și poate răspunde la brățară la telefon și poate vorbi, are microfon activat. De asemenea, Samsung Active Watch 2 este destul de rezonabil. Iar dacă nu vrei ceva fancy, ci doar sa ai chestiile de baza, mentionate de tine îți recomand Huawei Watch Fit (sau watch Fit elegant edition). Daca cauți ceva anume, poți să scrii, în ultima vreme am urmărit cam tot ce tine de domeniul asta....

Viocat
Senior certificat
Garmin este in topul vanzarilor dar are telefoane pentru ambele sexe, apoi Samsung si Huawey. La Ultimii ai griga cu conectarea am colegi la munca si au cam intampinat probleme. Eu am un Vivoactive3 cu cardul de orange money atasat si merge grozav. Are inclusiv functie pentru temperatura corporala cu variatie de 0.2 grade in plus fata de termometru digital. Bateria cam 6 zile tine daca nu fac din telefon cele aproape 50 plati lunare. Altfel mai scad juma de zi. Bafta la alegere!

FLo1
#StarMember
@Dany_87: La cele descrise de tine te-ai încadra mai bine la o ”bandă fitness”, nu e necesar un ”smartwatch”. Pe lângă conectivitatea și gestionarea mai facilă, principala componentă o reprezintă și prețul, chiar la jumătate găsești o bandă fitness în comparație cu un ceas smart. Diferența este doar că banda fitness nu te va ajuta la plăți electronice sau funcții de apelare gestionate în lipsa telefonului. Va face exact cele descrise de tine în topic.

Viocat
Senior certificat
@Flo am coleg cu Mi Band 5 cu Nfc care plateste cu ea si poate răspunde și la telefon.

FLo1
#StarMember
@Viocat: Are rost să utilizezi un ”SUV” pentru o activitate de ”delivery” sau ”car-sharing”? Cred că ai înțeles ideea. Compară prețurile device-urilor cu suport pentru fițe suplimentare și ai să înțelegi și mai bine. Am studiat si un ”MI5” lăudat de tine. Pe lângă un soft jenant pe el, partea cu NFC-ul nici nu poate fi folosită în România. Cel puțin așa susțineau magazinele online unde ar fi disponibil modelul cu NFC, model mai piperat cu peste 50% față de varianta fără NFC. Pe scurt: Nu merită.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Dany. Am o recomandare destul de interesantă pentru tine, asta în cazul în care bugetul permite. https://altex.ro/apple-watch-series-7-gps-41mm-midnight-aluminium-case-midnight-sport-band/cpd/SMW3MKMX3WB/?cq_src=google_ads&cq_cmp=14752769274&cq_con=127816386659&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_plt=gp&gclid=Cj0KCQiA_c-OBhDFARIsAIFg3eyT5zzvHDhYBphULaCpd5-DQEfmuCQ6s0ARm9H-RM2krhFMA9FpIPwaAlVwEALw_wcB

FLo1
#StarMember
@Bugnar Tudor: :))) Între un fitband de 100 lei și un Smartwatch de 2000 lei.... e o diferenta ca de la bicicletă la rachetă. Sau cum s-ar zice în domeniul utilităților: ”Dacă n-ai bani de curent, fă-ți hidrocentrală!” :)))