anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai recomandat abonament de date?

Aaaaabbbbb
Începător
Care este cel mai recomandat abonament de date?
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Aaaaabbbbb!!! Cel mai recomandat este cel care îți satisface nevoile și e adaptat zonei în care stai. Trebuie sa dai mai multe detalii. Aici găsești detalii despre toate variantele de internet oferite de Orange: https://www.orange.ro/internet/

mihai_13
Maestru
simplu - Smart 15 .

Pololică
#StarMember
Cum zice si @delfinas: ai nevoie de un abonament in functie de nevoi. Degeaba ai nelimitat (Smart 15), daca folosesti 20-30GB pe luna, sau stai in zona de granita cu stat Non SEE (Serbia, Moldova si Ucraina) si reteaua mai ciupeste si de acolo semnal (beneficii regasite in Smart 25).

teacher_
#StarMember
Salut! Ai nevoie de abonament de net fix, sau mobil? Eu am Net 15 și sunt super mulțumit de el...

Viocat
Senior certificat
Depinde cat de mult folosesti datele mobile. Daca e folosit doar afara, iar acasa si la munca folosesti wifi recomandat e fun 8. daca folosesti datele mobile si acasa si stai pe Retele sociale, urmaresti filme online e mai bun un abonament mai mare. Daca nu stii cum e acoperirea in zona ta la orange mai bine iei un yoxo pe o luna si testezi. Daca nu folosesti tot netul primesti banii inapoi luna urmatoare, daca ai nevoie de mai mult mai cumperi optiune de net. Bafta in alegere!

Pololică
#StarMember
Viocat: la Yoxo nu se mai dau banii inapoi pentru internetul neconsumat de aproape 1 an. Vad ca nici acea luna gratuita nu o mai au, doar 30/40/50GB in plus fata de cantitatea standard).

Viocat
Senior certificat
Potolica. Da ai dreptate nu mai primesti banii pe netul neconsumat. Eu asa am facut prima luna inainte sa transform numarul in abonament. Am testat viteza internet in zona mea si acoperirea si deabia apoi am facut abonamentul. Eu am primit banii inapoi ptr netul neutilizat

Vio73
#StarMember
Salutare! Cel mai bun, dar și mobil, adică să-l folosești peste tot, este Smart 15 (preț 15 euro/lună), care are internet nelimitat, fără vreo limitare de gb sau viteză, cu acces la 5g, în funcție de capacitatea rețelei din zonele pe unde te afli. Ai detalii aici: https://www.orange.ro/abonamente/ Dacă dorești net fix 4g, adică să-l folosești doar într-o anumită locație și doar în dispozitivele lor (router fix, alimentat la priză), atunci ai varianta aceasta: https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/ Prețul este de 10 euro/lunar, tot nelimitat, cu router inclus. Se mai pot obține reduceri dacă își cumperi tablete sau alte jucării sau dacă prelungești și un abonament de voce. Poți cere detalii la numărul de telefon 300 sau 0374300300 sau în secțiunea Contact din My Orange. Eu încă dețin a doua variantă, cu ruter (am Huawei B 310, 525, 535), dar cea mai bună este cea a internetului prin fibră optică. Baftă!