Întrebare fară răspuns

Date mobile rețea - rețeaua este indisponibila

îmi spune ca rețeaua este indisponibila și am încercat toate rețelele..și nu știu ce sa fac

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut! Ești într-o zonă în care semnalul este ok? Cei cu care mai ești în acea zonă întâmpină aceeași situație, sau la ei este ok?

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Incearca o resetare a ... setarilor de retea.

Daca nu merge, incearca o repornire a telefonului.

Pasul 3: mergi in alt loc sa vezi daca problema ramane.

Totusi, o alta cartela prinde retea?

  • esti la abonament sau la prepay ?
  • ai incercat un sim de la alt abonament pe telefonul tau ?
  • ai incercat simul tau pe alt telefon ?
  • ce telefon folosesti ?
  • vino te rog cu detalii - sigur o sa te ajutam .

Dacă alții au semnal în același loc în care ești și tu, înseamnă că problema e la telefonul tău și, mai ales, la SIM, poate fi demagnetizat și trebuie schimbat.
Faptul că zici că ai incercat toate rețelele mă conduce și la ideea că ai fi undeva in străinătate și poate nu ai activat roamingul sau nu ai o opțiune/abonament pt a avea acces la roaming.
Dacă nu ne dai mai multe detalii, nu te putem ajuta eficient.

@Alina_ih Cred ca trebuie sa mai primim niste detalii legate de problema pe care o intampini, sunt multe cauze teoretic si nu are rost sa le discutam pe toate.

Cel mai probabil ai probleme cu sim-ul, care trebuie schimbat. Se mai întâmplă să se defecteze și trebuie să mergi la un magazin Orange pentru a fi înlocuit. Asta dacă nu e o problemă cu rețeaua sau telefonul. Ai pus sim-ul în alt telefon să vezi ce face?

Cred că un suport electronic nu poate fi magnetizat, știu că vedetele din showroomuri așa va aburesc, dar mă rog e un mit arhaitizat.
Pentru un grad totuși ridicat câtuși de puțin macar în comunitate da stabilim toți în cor că o cartelă SIM nu poate fi " magnetizată", decât dacă o scufunzi într-o glaja de palinka de piersici .
Daca e toată lumea de acord cu asta.

Nu am spus nimic eu de demagnetizare, ci doar că se mai poate defecta. Eu nu vorbesc de ce spun cei din magazine, ci că am pățit de vreo 2-3 ori, pe 2 numere. În rest, crede fiecare ce vrea!

Fanu Cotofanu, bine, e un termen "mitic", dar se folosește, e o defecțiune a SIM ului, care nu e făcut să țină mulți ani. Am pățit-o și eu acum un an.
Dacă asta te face fericit, mă bucur!
Un sfat pt inițiatoare avem?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!