Întrebare fară răspuns

Am activate toate opțiunile dar datele mobile nu-mi funcționează

Am activate toate opțiunile dar datele mobile nu-mi funcționează și nu știu de ce

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Alina: sigur nu ai telefonul activat pe "mod avion"? Unele detalii despre locație, perioada de când ai sesizat acest aspect, tip de servicii (abonament/prepay), vreun screenshot cu mesaj de eroare, dacă e cazul....

Hello !!!
Ai MB ? Uneori se rezolvă daca oprești si repornesti telefonul ......
Sau .... dacă e telefon dual sim .... uneori trebuie să ai grijă să fie selectată din setari ca retea de internet cea in care e cartela cu internetul (sim 1 sau sim 2)... Sper să reușești !!!

Bunâ!
Dă un restart la telefon și vezi dacă se întâmplă ceva. Eventual și un mod avion.
Dacă nu vrea, oprește și repornește datele mobile.
În ultimă instanță, contactează din My Orange, secțiunea Contact, serviciul Clienți și explică-le detaliat problema. Sper să rezolvi!
Baftă!

Poate fi o problema de locatie. Ai avut net pana acum in zona respectiva? Daca da, porneste modul avion si dupa cateva secunde opreste-l, daca nu merge asa dezactiveaza datele mobile si apoi activeaza-le. Daca nu merge nici asa incearca un restart de telefon. Daca nu reusesti singura sa faci internetul mobil functional, ia legatura cu relatiile clienti din aplicatie daca ai internet wireless sau telefonic. Sper sa fie cat mai scurt acest impediment!

Viocat
Viocat

Viocat

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Viocat

Am pățit și eu de câteva ori când aveam net de la digi si de fiecare data am dat un restart la telefon și ...problema rezolvata

@Alina_ih, am văzut că ai încadrat întrebarea în subcategoria Roaming.
Dacă ești în roaming, dă-ne, te rog, mai multe detalii despre rețeaua pe care o foloșești acolo și despre opțiunea pe care o ai activă.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!