Întrebare fară răspuns

cele mai proaste servicii . amatori.

internet prin fibra . sunat la 300 . habar nu au de ei. evitati serviciie orange. am sunat de N ori sunti niste fetite care nu au nicio treaba cu serviciile. evitati.

firicalin
firicalin

firicalin

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
firicalin
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Ce treaba are semnalul tau la vodafone cu orange? Imi pare dupa ip ca ai un vpn activat pe italia. de aia se justifica viteza atat de mica, sau esti in roaming?

@Viocat Ip-ul clar nu e de Italia (https://www.ip-tracker.org/lookup.php?ip=84.117.243.164). In schimb ip-ul e de la Vodafone. @firicalin tu nu cumva esti conectat la reteaua Vodafone? Wifi-ul la care erai conectat in acele poze cel putin, era de la Vodefone.

Salut Calin. O posibilă problemă ar fi cu rețeaua de la Vodafone la care ești conectat, nicidecum problema de la rețeteaua Orange pe care o condamnni. Încearcă să te reconectezi pe rețeteaua de la orange.

Bugnar Tudor
Bugnar Tudor

Bugnar Tudor

User level
Nivel
2
1166 / 2000
puncte
Custom field 2
Bugnar Tudor

@Bugnar Tudor nu are cum sa se „reconecteze”. Reteaua wi-fi la care este conectat apartine Vodafone. El probabil ca are contract cu Vodafone dar are impresia ca are cu Orange.

@radumsk: @firicalin nu va răspunde atât timp cât a fost ”deconspirat” că nu este client Orange. A dorit probabil și el să vadă cât de ”săritor” e Orange la o ”adiere de vânt” provocată în ajun de Anul Nou. Nimic mai mult.
La mulți ani tuturor.

Salutare!
Păcat că vine doar 1 ianuarie, nu 1 aprilie.
Eu am servicii Orange prin fibră in două locații ( mai nou), iar netul este impecabil.
În 4 ani și ceva, doar vreo 10-15 minute s-a intrerupt televiziunea in locația unde am prin Telekom ( Pitești). Viteze din alea nu am avut niciodată!
Uite un test de viteză ( am net de 500) prin wifi.

Relaxare băieți. Agitație inutilă. Faptul că vedem un printscreen la un desktop conectat prin wiFi nu înseamnă că are în spate un router și o .... fibră. La o astfel de viteză e mai degrabă un hotspot de pe un telefon cu număr de vodafone. Așadar ori se prezintă mai multe detalii despre conexiune ori este un simplu.... fake.
Bucurați-vă de Anul Nou!

Haideți măcar să-i umplem mailul, daca tot vorbim :))
Aproape că am crezut oricum, până am văzut vitezele de la hotspot.

Si tot cred ca ar putea fi un vpn activat. Asa viteza justifica. La mulți ani tuturor!
P.s. Am uitat, daca consideri ca ti-am dat un raspuns bun, bifeaza la alt coleg :)

in ultima perioada am vazut cativa "hateri" cu un limbaj care lasa de dorit - daca as fi moderator "le-as taia curentu" celor care nu stiu sa foloseasca "libera exprimare si democratia"
vezi topic (in special) https://comunitate.orange.ro/questions/2852769-punctele-orange-thank-you-reprezinta-momeala
la care am facut si report :)

Fiecare crede ce dorește, eventual și că serviciile Orange sunt extrem de proaste, dar ei sunt pe Vodafone și se vede că alea sunt jalnice! Interesant este că a vrut ,,să descalifice" Portocala și a reușit altceva!

Semnalul ala prost e din varii motive. Reteaua poate fi buna, dar hotspotu sau echipamentu sa fie vechi sau configurate gresit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!