Întrebare cu răspuns(uri)

Ce pot cumpăra cu cei 10 euro câștigați la Pinata?

Bună ziua! Exista abonamente având oferta cu TV inclus?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Aussie, bun venit in Comunitate!!!
Ți se spune în acel bonus pt ce sunt cei 10 euro, pt cumpărarea unui telefon, la prelungirea contractului cu 24 de luni.
LE Cat despre oferte cu tv inclus, exista pachetele Orange Love
DETALII: https://www.orange.ro/love/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Aussie, bun venit in Comunitate!!!
Ți se spune în acel bonus pt ce sunt cei 10 euro, pt cumpărarea unui telefon, la prelungirea contractului cu 24 de luni.
LE Cat despre oferte cu tv inclus, exista pachetele Orange Love
DETALII: https://www.orange.ro/love/

Poti cumpara telefon sau accesorii. Vezi in emailul cu codul daca cei 10 euro sunt ptr achizitia unui telefon nou sau pentru achizitia de accesorii.

Bună Aussie. Cei 10 euro câștigați la concursul Pinata organizat de Orange îi poți folosi pentru achiziționarea unui telefon mobil sau a unor accesori pentru telefon.

Dacă răspunsul meu a fost de ajutor, nu ezită să apeși pe butonul SOLUȚIE.

Nu confundati bonusul de 10 euro cu cel de reducere de 10% pt accesorii!!! 10 euro ar fi o reducere prea mare pt accesorii...
" Acțiunea “Accesare aplicatie” va fi recompensată în fiecare săptămână (săptămâna este considerată intervalul orar luni, ora 00:00 – duminică ora 23:59), pentru prima accesare cu 1 Pinata care valorează unul dintre cele 4 premii surpriză:

1.1. 10 GB
1.2. voucher de 10 euro reducere la telefoane în magazinul online Orange
Voucherul oferă 10 euro reducere la telefoanele achiziționate cu abonament, împreună cu prelungirea abonamentului sau cu un contract pe 24 de luni. Reducerea este valabilă pentru un singur produs și se cumulează cu alte reduceri, aplicându-se condițiile comerciale de activare ale ofertei valabile la data achiziției telefonului. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.
1.3. voucher de 10% reducere la accesorii în magazinul online Orange
Voucherul oferă 10% reducere la accesorii cu preț standard. Reducerea este valabilă pentru un singur produs și se cumulează cu alte reduceri. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.
1.4. 25 puncte"
DETALII: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinat...

Bună ziua.
Voucherul ofera 10 euro reducere la telefoanele achizitionate cu abonament, impreuna cu prelungirea abonamentului sau cu un contract pe 24 de luni. Reducerea este valabila pentru un singur produs si se cumuleaza cu alte reduceri. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!