Întrebare fară răspuns

Ce telefon îmi recomandați la un preț accesibil?

Ce telefon îmi recomandați dar să fie la un preț accesibil?

Răspunsuri

Salut. Poate mai restrangi putin criteriile de cautare oferind un buget maxim, ce sistem de operare doresti si ce caracteristici sunt mai importante pentru tine. Altfel putem sugera de la un telefon cu butoane pana la un smart care sare de 5000 lei

Depinde de bugetul fiecaruia si ce nevoi are. Mai mult de 1000 lei nu ar trebui investiti intr-un telefon pe care oricum il vei schimba dupa un an de zile.

Bună@ Claudia11,
Tu ești cea care hotărăște în privința bugetului și a ceea ce dorește să aleagă. Părerea mea este că trebuie să alegi ceva relativ bun la preț, care să aibă semnal ok, baterie bună, să aibă capacitate de stocare și să facă poze bine. Cam acestea sunt criteriile principale!
Eu am ales, de exemplu, Xiaomi mi 11 lite 5g, care mi s-a părut destul de bun in acest raport. Îl am de o jumătate de an și e super ok.
Repet însă, fiecare alege ce și cum dorește!
Baftă!

@Claudia11, te așteptăm în continuare cu mai multe detalii despre caracteristicile/ prețul pe care le ai în vedere pentru achiziția noului telefon pentru a te putea ajuta cu sfaturi și recomandări.

Îți recomand cu încredere OnePlus 8T, un telefon superb si foarte bun. Semnal foarte bun, camera este acceptabil pentru mine, nu sunt pasionat de fotografie. Încărcare rapida, in 30 min se încarcă de la 0-100% , bateria mă ține lejer 2 zile. La prețul lui este best buy

Depinde de buget.
Iti poti cumpara un Samsung S21 sau un Iphone 13…
Si cei de la Huawei au telefoane bune doar ca nu mai poti folosi aplicatiile Google.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!