Întrebare fară răspuns

internet extrem de lent in centru Brasov

Salut, este normal ca in centrul brasovului (piata sfatului) viteza pe 4g sa nu depaseasca 1-2 Mbps, si de multe ori sa nu mearga deloc? Sau este din cauza numarului mare de turisti?

borisica
borisica

borisica

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
borisica
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@borisica, nu avem semnalat niciun incident de rețea în Brașov. Este o situație recentă, acum de Sărbători, sau persistă de mai mult timp? Oferă-ne, te rog, mai multe detalii.

Multumesc pentru raspuns. Nu am mai patit asta aici, dar in ultimele zile dupa-amiaza si seara cam constant asta este situatia.

borisica
borisica

borisica

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
borisica

Da, este posibil ca în această perioadă (Sărbători, vacanță, turiști etc.) rețeaua să fie congestionată.
Ai încercat să comuți pe 3G/ 2G?

Poti instala CellMapper din magazinul play. Activezi locatia pe tel, deschizi aplicatia de mai sus, mergi la map si iti va spune la care celula te loghezi si pe ce banda. Intre timp cei de la tehnic cred ca pot verifica si logurile pe echipamentul din zona sa vada daca intradevar sunt asa multi oranj in zona sau poate fi o defectiune a echipamentului. Ai observat ceva caderi de tensiune, adica s-a luat curentul in perioada respectiva?

Salut! Este o posibilitate sa fie și din cauza fluxului de turiști, dar este posibil ca una sau mai multe antene din zona sa fie date peste cap din alte cauze. Și eu am pățit asta in Cluj, chiar în centrul orașului. Sugestia mea: mai așteaptă 1,2 zile, poate chiar după Anul nou, fa un test de viteza și postează aici, odată cu ora și adresa exacta unde ai făcut testul de viteza.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!