Întrebare fară răspuns

Cost suplimentar nejustificat pentru Turcia

Bună, am avut o situație neplăcuta in Turcia având o urgenta si fiind in aeroport, pentru 86 de mb in roaming, costul suplimentar a ajuns la 501€, mi-am asumat responsabilitatea de a trece limita de 50€, atunci am fost preintimpinat si am fost de-acord sa merg mai departe. Mie telefonul îmi arata 30 de mb folosiți, pe când mesaje de cost suplimentar in momentul in care se efectua nu am primit am primit doar la o ora anumită 8 mesaje la rand. Sunt cu o alta persoana care este la Vodafone si tariful pentru net este 0,7€ per mb. Doar vreau sa ma impartas cu aceasta situație si sa a zic ca am foarte mare impresie ca se fura mult la operatorul Orange!
Mulțumesc! Nu justificati dur părerea si concluzia mea. Cine a mai avut astfel de problema si cum ati rezolvat-o?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

La Orange se taxează cu 6 euro/MB. E vina ta că nu te-ai interesat înainte de tarife, acuma ești bun de plată. https://www.orange.ro/roaming/turcia/
Era așa greu sa consulți site-ul Orange? Îți lua 10 secunde.

GreenArrow
GreenArrow

GreenArrow

User level
Nivel
1
591 / 750
puncte
Custom field 2
GreenArrow

Din pacate tariful la internet in roaming Turcia este de 6 euro/Mb. Exagerat de mare as spune. Dupa utilizarea datelor cam greu sa mai rezolvi ceva. Trebuia sa folosesti wifi din aeroport. Data viitoare sa iti iei o cartela locala. Sa ne spui cum ai rezolvat cu diferenta de consum.

Marian, bun venit in Comunitate!!!
Imi pare rau pt situatia ta, dar, din capturile de ecran pe care le-ai oferit, Orange te-a tot avertizat, prin mai multe mesaje, ca ai ajuns la niste sume mari de extracost si tu ai insistat sa consumi in continuare. Tu nu ai primit nici un sms legat de tarifele Orange in Turcia? In fiecare sms de avertizare ti se scria sa apelezi *100# pt a afla tarifele. Fiind in aeroport, trebuia sa cauti o retea wifi si nu faceai acel extracost exorbitant.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!