anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar nejustificat pentru Turcia

Marian24
Începător
Bună, am avut o situație neplăcuta in Turcia având o urgenta si fiind in aeroport, pentru 86 de mb in roaming, costul suplimentar a ajuns la 501€, mi-am asumat responsabilitatea de a trece limita de 50€, atunci am fost preintimpinat si am fost de-acord sa merg mai departe. Mie telefonul îmi arata 30 de mb folosiți, pe când mesaje de cost suplimentar in momentul in care se efectua nu am primit am primit doar la o ora anumită 8 mesaje la rand. Sunt cu o alta persoana care este la Vodafone si tariful pentru net este 0,7€ per mb. Doar vreau sa ma impartas cu aceasta situație si sa a zic ca am foarte mare impresie ca se fura mult la operatorul Orange!
Mulțumesc! Nu justificati dur părerea si concluzia mea. Cine a mai avut astfel de problema si cum ati rezolvat-o?
4 Răspunsuri 4

Neaplicabil
La Orange se taxează cu 6 euro/MB. E vina ta că nu te-ai interesat înainte de tarife, acuma ești bun de plată. https://www.orange.ro/roaming/turcia/ Era așa greu sa consulți site-ul Orange? Îți lua 10 secunde.

Viocat
Senior certificat
Din pacate tariful la internet in roaming Turcia este de 6 euro/Mb. Exagerat de mare as spune. Dupa utilizarea datelor cam greu sa mai rezolvi ceva. Trebuia sa folosesti wifi din aeroport. Data viitoare sa iti iei o cartela locala. Sa ne spui cum ai rezolvat cu diferenta de consum.

delfinas
#StarMember
Marian, bun venit in Comunitate!!! Imi pare rau pt situatia ta, dar, din capturile de ecran pe care le-ai oferit, Orange te-a tot avertizat, prin mai multe mesaje, ca ai ajuns la niste sume mari de extracost si tu ai insistat sa consumi in continuare. Tu nu ai primit nici un sms legat de tarifele Orange in Turcia? In fiecare sms de avertizare ti se scria sa apelezi *100# pt a afla tarifele. Fiind in aeroport, trebuia sa cauti o retea wifi si nu faceai acel extracost exorbitant.

darkflash
Începător
Aceeași problemă o am și eu de acum 2 săptămâni din Serbia. Poți să-mi spui , te rog, cum s-a rezolvat problema ta? Mulțumesc!