Întrebare fară răspuns

Review iPhone 12 mini

Buna ziua dragi membri! V-am scris acum un an ca doresc sa achiziționez un telefon. M-am decis și mi-am cumpărat in iPhone 12 mini. Nu regret deloc alegerea făcută . Este un telefon mic, subțire și ușor.

 

Este foarte ok, are meniu ușor după ce îl înveți , are un design frumos, culorile sunt reale și aproape de realitate. Poți trage ce aplicații dorești. Are foarte multe funcții, ca nici după un an nu am reușit sa îl folosesc la capacitatea lui maxima.

 

Filmează și face pozele foarte clare, ce nu am observat eu la dansul nu cred ca are face id cum avea la huawei , ceva legat de frumusețe , sa fie perfect poza . Când l-am cumpărat a venit fără încărcător și fără casti. 

 

Singurul dezavantaj e faptul ca bateria e mică și tine doar o zi dacă îl folosești atât pe aplicații gen Facebook sau Instagram . 

Dacă Asculți muzica pe el la casti nu tine mai mult de 4h maxim, asta este garantat 100% și testat de mine timp de o luna.

 

Are foarte multe funcții legate de vreme, dormit, sănătate, poți sa deblochezi telefonul cu face id ceea ce îmi place foarte mult faptul ca nu îmi mai cere nici o parola , doar îmi arat fata și îmi citește datele biometrice, poți atașa carduri de plata in aplicație și merg foarte bine. 

 

 

Funcția cea mai faina o reprezintă Siri este cea care te ajuta sa cauti ceva , sa apelezi pe cineva este foarte super. 

Într-un cununat nu as mai da Apple pe un Android. 

Da și nu l-am folosit la capacitatea lui maxima. Sărbători frumoase sa aveți! Se merita!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Un raport de cercetare de piata prevede declinul Android.

Haptic
Haptic

Haptic

User level
Nivel
2
822 / 2000
puncte
Custom field 2
Haptic

@Haptic: Atât timp cât iPhone se crede ”diamant”, Android va fi un ”safir” rezistent pe piață.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

La fel "face" si un telefon android - si ceva pe deasupra +(ROOT)+ si inca ceva "mai sus" tin si bateriile chiar 2 (doua) zile folosit intens :)

Sarbatori fericite si tie! Sa te bucuri de el cat mai mult timp. Din punct de vedere al updateurilor poti sa il tii si 6 ani.

Roxy_3 Felicitări pentru achiziție! Eu voi aștepta noua lansare!.... Am citit un topic serios care facea comparație între modele! Nu doresc să te dezamagesc; Mini își pierde cel mai mult din valoare... !

@Roxy_3, mulțumim pentru topic și comentarii.
Pentru că în Comunitate nu este indicată postarea de fotografii cu copii, te rugăm editezi ultimul răspuns și să atașezi alte poze.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!