Întrebare fară răspuns

Premiile de 10 euro câștigate la Pinata Party

De ce premiile de 10 euro câștigate la pinata party se pot folosi numai pentru a cumpăra un telefon la abonament și nu un telefon la liber fără abonament?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bună!

Greu de răspuns, dar astea sunt condițiile. Oricum, sunt alte opțiuni care pe poți folosi, deci ai ce alege.
Partea bună este că acum pot participa la extragerea finală mulți utilizatori care ating numărul respectiv de puncte.
Ce să zic ? Tot timpul vor fi părți bune și rele! Dar hai să ne bucurăm de cele bune și să petrecem liniștiți sărbătorile.
P. A. Există și reduceri de 10 la sută la accesorii, așa cum am atașat eu in poză.
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Lenuta, bun venit in Comunitate!!!
Orange e, in primul rand, furnizor de servicii de telefonie mobila si servicii fixe de internet+tv.
Nu e magazin de echipamente, ele vin in completarea serviciilor de baza pe care le ofera. Era de asteptat ca acel bonus sa vina la pachet cu o conditie, de ex prelungirea perioadei contractuale.

Buna seara! Asa a prevazut organizatorul modalitatea de acordare. Astfel orange incearca sa aiba o baza stabila de clienti pe o perioada mai indelungata. Totodata pe orice viitor actionar sau investitor la orange il intereseaza numarul de abonati, nu numarul de telefoane vandute

Bună dimineața! Pentru că îi interesează ca să aibă cât mai mulți abonați sub perioadă contractuală pentru a accesa mai ușor credite de investiții mai ieftine pentru dezvoltarea rețelei. Pot să aibă mulți abonați, dar fiind ieșiți din perioada minimă contractuală nu sunt luați în considerare la indicatorii economici de solvabilitate a companiei, pe lângă activele ei și altele.

Bună Lenuta. Organizatorul acestui concurs așa a decis ca voucherele de 10 euro să fie folosite în vederea achiziționării unui telefon.

Bugnar Tudor
Bugnar Tudor

Bugnar Tudor

User level
Nivel
2
1166 / 2000
puncte
Custom field 2
Bugnar Tudor

Condiții.
Voucherul ofera 10 euro reducere la telefoanele achizitionate cu abonament, impreuna cu prelungirea abonamentului sau cu un contract pe 24 de luni. Reducerea este valabila pentru un singur produs si se cumuleaza cu alte reduceri. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!