Întrebare fară răspuns

Nu mai pot suna și trimite sms-uri deși am efectuat o reîncărcare

Bună ziua astăzi 22.12.21 nu mai pot suna și trimite sms-uri deși am efectuat o reîncărcare de 5 euro credit opțiune cu minute în data de 06.12.21 aș vrea să știu din ce cauză nu mai pot folosi serviciile de mai sus. Mulțumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut. Suna la *133# si uita-te ce optiuni active ai. Daca ai cont my orange, atunci pe site-ul https://sso.orange.ro/wp/oro te poti loga si vedea optiunile active. De asemenea poti vedea in aplicatia '' myorange'' de pe google play/apple store.

@AndreiSzakacs, bun venit în Comunitate!
Poți atașa, te rog, o captură de ecran din My Orange și SMS-ul de confirmare primit în urma reîncărcării din 6 dec.?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Până la urmă ai încărcat cu credit, sau cu opțiune? De multe ori pățesc și eu din neatenție sa selectez credit in loc de opțiune...și în câteva zile se epuizează de tot.

Ești în țară sau în străinătate? ai făcut o reîncărcare cu credit sau opțiune? daca ești în străinătate și ai folosit o opțiune timp de 3 luni și ai primit mesajul de restricționare pentru roaming, va trebui sa încarci cu credit. Roaming-ul este pentru plecări ocazionale și dacă ai folosit o perioada mai îndelungată opțiunea cu minute și ai consumat mai multe resurse în străinătate decât în țară, se aplică politica de utilizare rezonabilă a serviciilor roaming SEE.
Vei putea suna daca ai credit in cont. Încearcă să încarci cu credit și vezi daca va merge.
Detalii: https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabi...

Un restart la telefon ajută pentru setări. Uneori, primești și mesaj după reîncărcare să închizi și să redeschizi telefonul

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!