Întrebare fară răspuns

Retur telefon in rate luat la prelungirea abonamentului

Buna seara,
Am achizitionat un telefon in rate si avans prin departamentul de ofertare la data de 6.12, am cerut un S 21+. Curierul a ajuns in data 10.12 si surpriza a fost sa vad ca mi-au trimis un S21, de atunci tot sun sa trimita un curier sa returnez telefonul. A mai intampinat cineva aceasta situatie, in cat timp a ajuns curierul pentru retur?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! De regulă în câteva zile ar trebui să fie la tine. Daca l-ai luat in rate, Orange va vira suma înapoi în contul tau, tot în termen de câteva zile (durează de regulă 5-10 zile lucrătoare) după ce telefonul ajunge la ei și îl verifica. Ideal ar fi sa deschizi pe viitor coletul la livrare...
Poți să mergi si in cel mai apropiat Orange Shop (nu store sau partener) sa vezi daca nu poți să îl trimiți înapoi de acolo.

Înainte să suni la curier, ai opțiunea de retur din magazinul online, după care aștepți câteva zile. În această perioadă sunt foarte aglomerați cu livrările înainte de Crăciun. Când am făcut un retur la un telefon, curierul a venit în 2 zile după înregistrarea cererii.

Salut! Trimite un mesaj prin secțiunea contact sau suna la relații clienți și solicită să vorbești cu persoana de la departamentul de ofertare cu care ai purtat discuțiile. Cei de la Orange știu că au o evidență a operatorilor cu care discută un client și apelurile înregistrate.
Chiar dacă va dura câteva zile, până la urmă se va rezolva.
Las mai jos un topic al unui client care a avut o situație similară și a fost rezolvată favorabil: https://comunitate.orange.ro/questions/2613683-rezolvat-comanda-gresita-primit-model-telefon

Se intampla astfel de confuzii dar se rezolva.

Haptic
Haptic

Haptic

User level
Nivel
2
822 / 2000
puncte
Custom field 2
Haptic

Nu ar trebui sa fie probleme cu schimbu'. Din pacate firmele de curierat sunt destul de ocupate in aceasta perioada. Bafta sa ajunga curierul in acest an!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!