Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Apel wifi nefunctional iphone 11- la trecerea de la prepay la abonament

Buna ziua,
Acum cateva zile am trecut de la prepay la abonament si din momentul trecerii nu mai functioneqza apelul wifi. Atasez o scurta filmare poate stie cineva vreo solutie

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu are legatura cu abonamentul vs cartela. Merge pe amandoua. Dar se poate ca momentan sa fie niste probleme. Sugestia mea ar fi un apel la 300 in care sa detaliati situatia. Problema tind sa cred ca e pe cont, nu pe telefon.

După cum scria și acolo, trebuie sa iei legătura cu serviciul clienți. Poți să le scrii prin chat Djingo din aplicația My Orange secțiunea contact și poate îți dau un răspuns pe moment.

Am scris sunat si orange se jura ca nu e de la ei. Am incercat si alte telefoane alte sim-uri si tot asa. Daca pun un sim prepay in telefon merge. Daca bag abonamentul in orice alt iphone nu merge. Am incercat sa pun simul in android si merge. Se pare ca doar in apple nu merge

Ciudat, eu cand am vrut sa activez pe Iphone 13, imi aparea un mesaj ca trebuie contactat Orange. Le-am scris pe chat, mi-au zis ca s-a rezolvat si sa dau un restart la telefon. De atunci, merge fara probleme.

Si eu le-am scris . Au dar resetari de cont , activari dezactivari si tot nimic . I-am rugat sa escaladeze la tehnic dar inca nu am raspuns de 1 saptamana. Mai asteptam sa vedem. Am fost ieri in Orange shop in cluj si la fel ii facea unei angajate de acolo si la restul personalilui mergea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!