anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata in avans la telefon cu abonament?

GeorgeJuc
Începător
Doresc sa achizitionez un Iphone 12 simplu mai exact https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-12-64gb-blue?gclid=Cj0KCQiA8ICOBhDmARIsAEGI6o3xIeemVtQWhDe4r4m0XcKqN-R_cqg5tRSlnqzxJ4BncJaxbmyPAooaAgAwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds dar doresc evident la abonament, la acest telefon pe care il vedeti pe link ul de mai sus este necesar un avans? nu spune nicaieri si nu stiu daca o sa fie un avans sau nu, daca da, ce avans mai exact?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Plătești un avans între 20-50% din prețul telefonului și diferența o achiți în rate.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember
Este vorba de un avans achitat la achiziția telefonului, iar restul sumei de bani o vei achita în rate pe factură. Cuantumul sumei îl vei afla exact în shop sau la simularea comenzii în magazinul online. Acu câțiva ani se va cerea un depozit în avans pentru plata abonamentului pentru 3 luni, după care îți emitea facturile și se scădeau din soldul existent.

GeorgeJuc
Începător
Adica avansul ar veni restul sumei de bani ramasa?

Razvan
#StarMember
Plătești un avans între 20-50% din prețul telefonului și diferența o achiți în rate.

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde de la caz la caz. De exemplu, dacă ești nou abonat, adică nu ai o vechime mai mare de 18 luni, nu poți lua în rate pe factură, deci trebuie plătit telefonul integral sau îl poți plăti și în rate, dar cu un card de credit agreat de ei, inclusiv cu Orange Money. Dacă ai vechimea respectivă, mergi la un magazin Orange sau vezi chiar în magazinul online ce avans ți se cere, iar restul poți achita în rate pe factură. Succes!

Haptic
Explorator entuziast
Ieri am fost la reprezentanta Orange cu aceeasi intrebare dar pentru un Samsung. Raspunsul oferit a fost pozitiv pentru ca aveau telefonul pe stoc.

delfinas
#StarMember
Haptic, adica ti s-a cerut un avans?