anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Compatibilitate sim Orange cu alte routere cu slot sim

roliviu76
Junior
Se poate utiliza cartela sim (cu numar 0374....) dintr un router Orange (internet fix 4G), intr-un alt router Asus 4G-AC68U evident prevazut tot cu slot pt sim?
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! În principiu, nu , nu se poate, pentru că aceste sim-uri funcționează doar in routerele agreate de Orange, din păcate. Dacă era net mobil, nu fix, cred că era în regulă, dacă routerul respectiv are benzile corespunzătoare rețelei Orange Romania. Mai sunt topicuri de acest fel prin comunitate Uite aici unul: https://comunitate.orange.ro/questions/2600805-setari-routerul-huawei-b818 sau aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2554875-orange-apn-net-acces-internet-router-mikrotik Îmi pare rău și sper să reușești!

roliviu76
Junior
Am vazut aceste topic uri si am sunat azi la orange. Le am indicat chiar si tipul nou de router si dupa ce au consultat probabil colegii de la tehnic, mi a spus ca DA, va merge. Doar ca nu ma vor putea ajuta pe viitor ca suport la eventuale defectiuni ce tin de modem. Sper sa aiba dreptate. Astept si de la voi o reconfirmare sau detalii tehnice ewentiale, daca folositi modemuri noi

Vio73
#StarMember
Dacă ți-au confirmat ei, atunci este în regulă.