Întrebare fară răspuns

Iphone 13 - Wifi calling

Iphone 13 pare ca nu suporta Wifi calling ( nu apare in lista de device.uri compatibile) , nu il pot activa din telefon.
Va fi adaugat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am vazut și pe alte site-uri de specialitate, multi se plâng de problema asta. Poate doar un update al celor de la Apple sa o rezolve.
Totuși, am găsit un tutorial
https://youtu.be/hYWYk6sb2LE
Poate te ajuta

Teoretic, telefonul este compatibil și are deja setările operatorului. Ai trecut telefonul în mod avion și apoi te-ai conectat la wifi și să vezi dacă poți efectua un apel.
Poate cu următorul bundle de la Apple se rezolvă și acest lucru. https://youtu.be/v_gO8L5m2Jk
Si totuși, ai mai putea suna la 300 ca să îți reinitializeze contul de voce și date, inclusiv Volte și V-o-wifi. Succes!

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Lista respectiva e orientativa. Si de obicei informatiile de acolo nu sunt actualizate la zi. Telefonul ar trebui sa functioneze fara probleme pe VoWIFI (Wifi Calling).

La Settings > Cellular, nu ai o sectiune numita Orange Romania in care sa ai si Wi-Fi Calling? Daca nu, cum a zis si Razvan, posibil sa fie o problema de carrier bundle (versiunea 49.0 la mine). Poti verifica si tu in Settings > General > About > Carrier.

Mai insista la 300 sau mesaj din secțiunea Contact din My Orange, poate dau mai departe tichetul tău către departamentul tehnic.
Soluția pentru iPhone https://comunitate.orange.ro/questions/2696853-rezolvat-probleme-apel-wi-wi-calling.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!