anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce film mai urmăriți de Crăciun?

cosmin_21
Junior
Ce film interesant mai urmăriți de Crăciun?
18 Răspunsuri 18

SneakyTurtle
Junior
Blood Dimond

Vio73
#StarMember
Nu am un film anume, dar în momentul în care văd că este unul care mă atrage pe Netflix sau in HBO GO, stau liniștit și îl vizionez singur sau alături de familie.

Vladvaga
Junior entuziast
Singur acasa! E filmul simbol al sarbatorilor!

FLo1
#StarMember
”Încă un an în pielea lui Moș Crăciun”. Dacă-l știi înseamnă că-l cunoști. Dacă nu-l știi atunci mai așteaptă vreo câțiva ani.

Razvan
#StarMember
Regele de porțelan, pe Netflix.

Ionela-Diana
Junior
Nu "Singur acasă "sau "Greu de ucis". Caut ceva pe netflix.

Doar_noi_4
Junior
Cele mai frumoase filme in perioada aceasta le gasesti pe Diva ❤️

Giany74
Junior
Singur acasa! Nu ma plitisesc niciodata de el

DanielaH
Moderator
Salut! Avem aici un top al filmelor de Crăciun, făcut de colega noastră Alina, de unde vă puteți inspira și intra în magia Sărbătorilor - https://www.orange.ro/help/articole/top-filme-de-craciun-perfecte-pentru-anul-acesta. Vizionare plăcută!

Firefly
Cunoscător
Cred ca am vazut toate filmele de Craciun de pe Netflix si as mai vrea sa vad cateva asa ca urmaresc cu interese. Trebuie sa recunosc ca mi au placut Cronicile Crăciunului ( le-am vazut de 10 ori pe fiecare asta pentru ca fetița mea de 4 ani se uita non-stop numa la ele :)) dar daca le vezi doar o data sunt chiar frumoase). A Calitornia Christmas Last Christmas LoveHard Operation Christmas Drop

GOLDzila
Explorator
Că să mai facem glume de sărbători eu urmăresc " TransPIRATII DIN CARAIBE "

Stela
Junior
A Princess for Christmas, tradus ”Crăciunul la castel”

Grinch Singur acasă

cmadeleinel
Explorator
MI-am propus sa vad Silent Night de Craciun, dar adevarul este ca nu am avut rabdare pana in perioada respectiva, asa ca l-am "devorat" mult mai devreme. Il recomand pt ca mi se pare inedit, in sensul ca nu respecta trasaturile unui film clasic, dragut de Craciun, ci mai degraba ne aduce cu picioarele pe pamant si cumva se doreste a ne face sa constientizam problemele prezentului, si anume poluarea, sufocarea planetei. Numai ca tin sa mentionez ca acest lucru se intampla intr-o maniera cinematica, oarecum dusa la extrem. Actorii sunt extrem de cunoscuti printre care Keira Knightley, Matthew Goode, si Roman Griffin Davis ❤️ (baietelul care l-a jucat pe adorabilul Jojo din Jojo Rabbit - pt cine l-a vazut si deopotriva pt cine nu). Alt film care se incadreaza in atmosfera craciuneasca este Holiday in the Wild, disponibil pe Netflix si care este foarte relaxant si te binedispune. Revin si cu alte propuneri daca imi mai vine ceva in minte.