Întrebare fară răspuns

Ce film mai urmăriți de Crăciun?

Ce film interesant mai urmăriți de Crăciun?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu am un film anume, dar în momentul în care văd că este unul care mă atrage pe Netflix sau in HBO GO, stau liniștit și îl vizionez singur sau alături de familie.

”Încă un an în pielea lui Moș Crăciun”. Dacă-l știi înseamnă că-l cunoști. Dacă nu-l știi atunci mai așteaptă vreo câțiva ani.

Regele de porțelan, pe Netflix.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Nu "Singur acasă "sau "Greu de ucis".
Caut ceva pe netflix.

Ionela-Diana
Ionela-Diana

Ionela-Diana

User level
Nivel
0
45 / 100
puncte
Custom field 2
Ionela-Diana

Salut!
Avem aici un top al filmelor de Crăciun, făcut de colega noastră Alina, de unde vă puteți inspira și intra în magia Sărbătorilor - https://www.orange.ro/help/articole/top-filme-de-craciun-....
Vizionare plăcută!

Cred ca am vazut toate filmele de Craciun de pe Netflix si as mai vrea sa vad cateva asa ca urmaresc cu interese. Trebuie sa recunosc ca mi au placut Cronicile Crăciunului ( le-am vazut de 10 ori pe fiecare asta pentru ca fetița mea de 4 ani se uita non-stop numa la ele :)) dar daca le vezi doar o data sunt chiar frumoase).
A Calitornia Christmas
Last Christmas
LoveHard
Operation Christmas Drop

MI-am propus sa vad Silent Night de Craciun, dar adevarul este ca nu am avut rabdare pana in perioada respectiva, asa ca l-am "devorat" mult mai devreme. Il recomand pt ca mi se pare inedit, in sensul ca nu respecta trasaturile unui film clasic, dragut de Craciun, ci mai degraba ne aduce cu picioarele pe pamant si cumva se doreste a ne face sa constientizam problemele prezentului, si anume poluarea, sufocarea planetei. Numai ca tin sa mentionez ca acest lucru se intampla intr-o maniera cinematica, oarecum dusa la extrem. Actorii sunt extrem de cunoscuti printre care Keira Knightley, Matthew Goode, si Roman Griffin Davis <3 (baietelul care l-a jucat pe adorabilul Jojo din Jojo Rabbit - pt cine l-a vazut si deopotriva pt cine nu).
Alt film care se incadreaza in atmosfera craciuneasca este Holiday in the Wild, disponibil pe Netflix si care este foarte relaxant si te binedispune. Revin si cu alte propuneri daca imi mai vine ceva in minte.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!