Întrebare cu răspuns(uri)

Internet de la 500 MB la 1000 MB de la Orange

Acum câteva zile mi-am mărit viteza la internet, de la 500 la 1000 MB... Dar de când s-a mărit merge ca dr**u ... Mi se încarcă foarte greu paginile pe google.. Oare care ar fi cauza?
Ma gândesc sa îl schimb înapoi la 500 MB.... Dacă alta variantă nu e.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Va mulțumesc pt răspunsuri, problema s-a rezolvat, am sunat la orange și problema era de la router... Trebuia resetat din fabrica ‍♀️

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna! Inainte de a face aceasta schimbare se incarcau mai repede paginile? S-ar putea sa nu-ti faca fata device-ul cerintelor de retea.

Salut,

Ieri, din cate stiu, au fost niste probleme care au afectat printre altele si serviciile de internet fix. Daca problema a aparut ieri, se poate ca asta sa fi fost cauza. In mod normal, cu net-ul de 1000, nu ar trebui sa ai probleme. Si nu cred ca problemele pe care le intampini au vreo legatura cu modificarile facute pe abonament.

Cu toate astea, e important de retinut faptul ca depinzi de serverele pe care sunt host-ate site-urile pe care incerci sa le accesezi. De asemenea, e important de stiut faptul ca acel "1000" e de fapt undeva la vreo 950Mb/s, si se refera la conexiunea prin cablu (LAN). Nu WiFi. Pe WiFi, ca sa ai viteza mai mare, trebuie sa fii conectat la reteaua de 5GHz. Si depinzi de hardware-ul tau. Sunt telefoane/laptop-uri care vor merge cu 600Mb/s, pe cand altele nu vor putea duce mai mult de 300Mb/s, pe aceeasi retea.

Ca sa fie totul fair, iti recomand sa rulezi un test de viteza intrand pe https://www.speedtest.net. Eventual poti sa pui si un screenshot aici, sa vedem mai exact ce viteze ai acum. Sa nu uiti sa scoti IP-ul din poza.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Salutare!
Eu am net de la Orange, în două locații, atât de 500 ( îmi prinde vreo 460 pe wifi) si de 1000 în altă locație ( cam 670 Mbps prin wifi). Dacă nu-ți merge cam așa, e o problemă tehnică locală, care se remediază prin apel la 300 sau 0374300300.
Succes!

Va mulțumesc pt răspunsuri, problema s-a rezolvat, am sunat la orange și problema era de la router... Trebuia resetat din fabrica ‍♀️

@anonymous, ne bucurăm că ai rezolvat.
Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori.
Mulțumim pentru feedback!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!