anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet de la 500 MB la 1000 MB de la Orange

anonymous10
Începător
Acum câteva zile mi-am mărit viteza la internet, de la 500 la 1000 MB... Dar de când s-a mărit merge ca dr**u ... Mi se încarcă foarte greu paginile pe google.. Oare care ar fi cauza?
Ma gândesc sa îl schimb înapoi la 500 MB.... Dacă alta variantă nu e.
1 Soluţie acceptată‚

anonymous10
Începător
Va mulțumesc pt răspunsuri, problema s-a rezolvat, am sunat la orange și problema era de la router... Trebuia resetat din fabrica ‍♀️

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

CristAll
Începător
Buna! Inainte de a face aceasta schimbare se incarcau mai repede paginile? S-ar putea sa nu-ti faca fata device-ul cerintelor de retea.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut, Ieri, din cate stiu, au fost niste probleme care au afectat printre altele si serviciile de internet fix. Daca problema a aparut ieri, se poate ca asta sa fi fost cauza. In mod normal, cu net-ul de 1000, nu ar trebui sa ai probleme. Si nu cred ca problemele pe care le intampini au vreo legatura cu modificarile facute pe abonament. Cu toate astea, e important de retinut faptul ca depinzi de serverele pe care sunt host-ate site-urile pe care incerci sa le accesezi. De asemenea, e important de stiut faptul ca acel "1000" e de fapt undeva la vreo 950Mb/s, si se refera la conexiunea prin cablu (LAN). Nu WiFi. Pe WiFi, ca sa ai viteza mai mare, trebuie sa fii conectat la reteaua de 5GHz. Si depinzi de hardware-ul tau. Sunt telefoane/laptop-uri care vor merge cu 600Mb/s, pe cand altele nu vor putea duce mai mult de 300Mb/s, pe aceeasi retea. Ca sa fie totul fair, iti recomand sa rulezi un test de viteza intrand pe https://www.speedtest.net. Eventual poti sa pui si un screenshot aici, sa vedem mai exact ce viteze ai acum. Sa nu uiti sa scoti IP-ul din poza.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am net de la Orange, în două locații, atât de 500 ( îmi prinde vreo 460 pe wifi) si de 1000 în altă locație ( cam 670 Mbps prin wifi). Dacă nu-ți merge cam așa, e o problemă tehnică locală, care se remediază prin apel la 300 sau 0374300300. Succes!

Salut ..eu am net de 500 si imi merge doar 350 prin cablu .Cu aceleasi laptop cablu merge la digi 490 ..dar la orange 350 .Mi-a zis ca mai mult nu poate face .Deci confirmi ca la tine merge cu 460 prin wifi ..Mersi

WhatsApp Image 2022-12-15 at 14.29.57(1).jpeg

anonymous10
Începător
Va mulțumesc pt răspunsuri, problema s-a rezolvat, am sunat la orange și problema era de la router... Trebuia resetat din fabrica ‍♀️

Vio73
#StarMember
Felicitări! Ți-am spus că rezolvi sunând la ei. Sper să te bucuri de viteza internetului, așa cum îți dorești!

DanielaH
Moderator
@anonymous, ne bucurăm că ai rezolvat. Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori. Mulțumim pentru feedback!