Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

Buna @Kiss. Sunt multi clienți care au câștigat la Pinata. Printre ei sunt și membri din Comunitatea Orange care au și specificat in topicurile despre Pinata și premiile câștigate. La inceput și eu am fost sceptica în privința concursului, fiindcă timp de 2 luni doar vedeam premiile cum apar și-n secunda 2 deja erau revendicate. Apoi 2 săptămâni la rând am reușit să revendic și eu 2 premii pe care mi le-am dorit. Și am și prieteni care au câștigat. Unii înainte ca eu sa câștig ceva, ceea ce mi-a confirmat că premiile se oferă "pe bune" și nu sunt jocuri de culise.

Salutare!
Da, sunt destui care au câștigat, dar nu pot să spun și despre mine același lucru. Acum, fiecare cu norocul lui și poate de data aceasta va fi cu noroc.
Baftă multă tuturor!

Bun venit în comunitate. Premiile sunt reale, ca la toate concursurile organizate de către Orange. La Pinata, numărul redus de premii și cererea foarte mare a dus la blocaje și erori la revendicarea acestora. Și eu am prins erori la revendicarea premiilor, asta e, am fost mai lent să dau cu degetul pe ecran și să revendic premiul respectiv. Joacă cu încredere la Pinata și acu prin tragere la sorti poți câștiga un premiu săptămânal.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Si eu m-am chinuit timp de 2 luni sa prind ceva insa la final am transformat punctele in net sper ca macar de data asta daca mai baga premii sa castig si eu ceva.

@milord, felicitări pentru premii.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut Kiss. Nu am câștigat niciun premiu fizic, doar opțiuni pentru minute și internet pe care le-am putut revendica prin intermediul punctelor câștigate.

Sincer nici mie nu mi mai functioneaza..intru sa verfic consum nu mi da nimic am platit factura nimic...deci...

Iulia.
Iulia.

Iulia.

User level
Nivel
1
159 / 750
puncte
Custom field 2
Iulia.

@boros nicolae & @Iulia., ne spuneți mai exact ce anume nu funcționează? Puteți atașa capturi de ecran ca să înțelegem mai bine.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!