anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce toți consultanți din magazine sunt cam “plini de ei”?

Andre
Junior entuziast
Consultanți din magazinele orange mereu vorbesc cu superioritate cu clienți.
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Salut! Poți să dai un exemplu? Când ti s-a părut că nu ai fost tratata conform așteptărilor?

Andre
Junior entuziast
Buna,aproape de fiecare data cand am fost intr un magazin orange,in primul rand vorbesc superior, si daca cumva îndrăznești sa le refuzi ofera iti intorc spatele direct,si nu sunt singura persoana care a trecut prin asa ceva,nu mai spun cum se uita la tine cand intri in magazin si doar te uiti.

Andre
Junior entuziast
Si sa nu credeți ca incerc sa le fac o reclama proasta,din contra sunt clienta lor cu abonament de aproape 9 ani si înainte de asta am fost cativa ani cu cartela PrePay dar mereu am evitat magazinele lor si am apelat la cei din online care mereu au fost de nota 10

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu vreau să te contrazic, pentru că pot fi oameni nepoliticoși, iar acest lucru îi descalifică. Cred însă că acest aspect nu are legătură cu Orange, iar dacă este așa, ține probabil de cei 7 ani de-acasă, fără nicio legătură cu Orange. Eu am întâlnit și persoane mai ,,indispuse" în magazine, dar și foarte ,,aplecate" asupra problemei pentru care te duci acolo. În cazul tău, sper să fie doar ceva singular și nu în mai multe locații! Eu cred că le poți face și o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro, dacă au un comportament neadecvat și poate se schimbă situația! Baftă!

Andre
Junior entuziast
Buna,din pacate nu este un caz singular,am multe cunoștințe ce se plang de consultanți orange si nu este un singur magazin,într-adevăr este un magazin unde evita lumea sa mearga din cauza lor,dar nici in celelate magazine nu ti e drag sa mergi

Vio73
#StarMember
Cred că ai făcut bine că ai scris aici, dar poți să faci și o sesizare dacă te-a lezat in vreun fel comportamentul acestor angajați, așa cum am spus și mai sus!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Probabil ca o sa fiu in minoritate, si nu pot sa zic ca nu am intalnit si astfel de persoane in Shop-urile Orange in care am intrat, dar vreau sa cred ca nu e o chestie generala, si mai mult, eu mi-am facut prieteni intr-unele dintre aceste magazine. 🙂 Oameni super ok, prietenosi, dornici sa ajute. Oameni de la care am avut lucruri de invatat, oameni cu care am putut sa impartasesc pasiunea pentru tehnologie, si carora se vedea clar ca le place ceea ce fac, si nu e doar un job. Deci da....se poate si altfel. Dar e clar ca sunt si exceptii, din pacate. Si am avut si eu neplacerea sa intalnesc persoane de genul asta care sa ma trateze cu un aer de superioritate. Asa ca le-am lasat cu aerul lor, ca nu vreau sa-l "contaminez" in vreun fel cu prezenta mea, si m-am dus in alta parte, sa vorbesc cu alte persoane cu care ma pot intelege. Macar am avut de unde alege. :))
Client Orange

Dersky
Junior entuziast
Poate ai tu o problema de percepție, poate te simți incomod în fata unor anumite persoane. Eu unul nu m-am confruntat niciodată cu astfel de situații. Consultanții sunt foarte amabili și deși nu am obținut de la ei tot ce as fi vrut nu au fost niciodată "superiori". În schimb, dacă vrei sa vezi "aere" , du-te la ANAF, la Primărie sau la Policlinica.

Andre
Junior entuziast
Buna,nu este o problema de percepția si nici nu ma simt incomod in fata unor asemenea persoane,pur și simplu atitudinea lor de superioritate spune multe despre ei,nu spun ca sunt toți la fel,dar majoritatea pe care eu i am întâlnit asa au fost asa ca a fost .

Dersky
Junior entuziast
As fi de acord cu tine dacă ai spune despre un caz punctual, o anumita persoana. Dar când spui MAJORITATEA, hai sa fim serioși, chiar toți cei care i-ai întâlnit erau "plini de ei"...?

Andre
Junior entuziast
Spun majoritatea pt ca majoritatea sunt asa,nu este doar un caz singular,daca ai fi citit comentariile ai fi vazut ca nu sunt singura persoana care a întâmpinat această problemă.Este părerea mea si nu vad de ce ai fi deranjat de asta,este un adevar pe care foarte multa lumea il susține doar ca nu toți aleg sa il împărtășească online.

Dersky
Junior entuziast
Ai dreptul sa-ti spui opinia dar ai deschis o discuție de interes general. Tu pui toți consultanții Orange în aceiași oala și nu este corect. Cred ca toți consultanții Orange au studii superioare.