Întrebare fară răspuns

Probleme router B311

Buna seara. Am achizitionat un router B311 cu sim, contract cu valoarea de 10 euro pe luna. Routerul este instalat in casa de vacanta, langa Buzau, avand o camera de supraveghere in serviciu. Semnal 3-4 liniute in 4G. Este montat de 2 luni. In aceste 2 luni a trebuit sa ma deplasez, volens nolens, la Buzau pentru a reseta routerul de cel putin 6 ori. Ramane aprins tot, 4 liniute semnal dar nu mai emite wifi. Camera este offline. SIM-ul nu are PIN. Solutii? Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Silvakis, bun venit in Comunitate!!!
Cel mai simplu sfat: renunta la el, pt ca sunt mai multi pe aici care se plang de el!
De ex: https://comunitate.orange.ro/questions/2824144-probleme-internet-4g-modem-huawei-b311
https://comunitate.orange.ro/questions/2783053-motivul-viteza-proasta-internet

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Salutare!
Am mai spus-o de mai multe ori și pe alte topicuri, este o variantă destul de proastă de router, care întrerupe pur și simplu și nu prea ai altceva ce să îi faci, decât să îl schimbi cu unul mult mai bun, gen Huawei B 525 sau B 535. Eu am ambele modele și funcționează impecabil pe camere și luni de zile într-o locație, fără să întrerupă, chiar dacă s-a intrerupt și curentul.
Deci trebuie găsite soluții alternative, dar testează-le cu drept de retur, că altfel îți vei pierde timp mult și bani în plus pentru a-l reseta la anumite intervale.
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!