Întrebare fară răspuns

Chiar nu pot cumpara un telefon cu reducere?

Chiar nu pot cumpara un telefon cu reducere, desi sunt la Orange de pe vremea Dialog?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Din păcate nu sunt prea multe oferte pentru clienții vechi. Au fost multe topic-uri la care s-a dezbătut acest subiect - https://comunitate.orange.ro/questions/2617191-abonament-beneficii-fidelizare
Acum este o promoție în desfășurare - https://comunitate.orange.ro/questions/2836577-20-de-motive-sa-cadourile-gata-la-timp. Vezi poate „vânezi” acolo niște reduceri și eventual să îți iei un telefon cu rate pe factură https://www.orange.ro/love/produse-in-rate/.
În plus, punctele thank you se triplează la achizițiile din magazinul online, sau dacă alegi oferta Orange Love, poți beneficia de Netflix cadou 12 luni https://www.orange.ro/love/

O reducere pe care sigur o poți accesa este cea a punctelor Thank you, mai ales daca comanzi un telefon online valoarea lor este de 3x, acuma depinde si cate puncte ai.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Salutare!
Reducerile importante sunt in perioada de Black Friday, dar și în alte perioade din an, inclusiv acum, dar la unele tipuri de telefoane. Vara, ai de asemenea programul de reduceri in conformitate cu gradele de afară și poți urmări mai multe astfel de promoții!
Poți cere oferte personalizate și când ești în ultimele 3 luni contractuale sau chiar în afara perioadei respective. Sunt momente când prinzi reduceri, dar trebuie să le urmărești și poți folosi și punctele thank You in magazinul online, care le poți tripla la prelungirea pe 24:de luni, cu achiziția unui telefon. Trebuie să fii tot timpul cu ochii pe site și să faci eventuale simulări in Magazinul online. De asemenea, poți merge și pe la diverse Magazine Orange aflate prin hipermarket-uri și cred că poți obține și de acolo oferte bune la reprelungire. Trebuie doar să mai urmărești din când în când și acest aspect!
Îți urez succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!