Întrebare cu răspuns(uri)

Ce filme si seriale pot sa vizionez cu World HD de la Pinata Party?

De-a lungul acestei campanii Pinata party am acumulat 900 de puncte pe care le-am folosit sa-mi iau un abonament World HD, ce filme si seriale pot sa vizionez cu acesta?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Viorel:Poți începe consultând lista de canale (posturi) TV cuprinse în acest pachet și ulterior analizezi programul orar transmis pe fiecare dintre acestea, alegându-ți ceea ce îți place. E simplu. Crezi că ți se impune vreo restricție? Eu nu cred că vei avea probleme. Spor la vizionări.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Viorel:Poți începe consultând lista de canale (posturi) TV cuprinse în acest pachet și ulterior analizezi programul orar transmis pe fiecare dintre acestea, alegându-ți ceea ce îți place. E simplu. Crezi că ți se impune vreo restricție? Eu nu cred că vei avea probleme. Spor la vizionări.

Viorel, bun venit in Comunitate!!!
Ai acces la 69 de canale tv și la toate filmele din oferta Orange TV Go. Tot in punctele alea, puteai lua optiunea Family HD Go, cu care ai acces la 97 de canale.
DETALII: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiu...

Salut! Pentru programe în opțiunea World HD ai detalii aici
https://www.orange.ro/love/client-nou-tv-world-hd/
Atenție! Legat de premiul din Piñata Party:
Autentifica-te in aplicația Orange TvGo, de pe http://qr.orange.ro/TV in maxim 30 de zile, de pe numărul cu care ai câștigat premiul și ai o lună de acces gratuit la peste 65 de canale TV, filme și seriale. Abonații vor primi înainte de expirarea bonusului o notificare și vor putea dezactiva opțiunea prin SMS cu textul INCHIDE la 321.
Utilizatorii prepay pot folosi bonusul doar daca au în cont o opțiune activă de minim 5 euro credit. Traficul efectual in Orange Tv Go consuma din traficul disponibil in abonament sau opțiunea prepay și după această se taxează la tarif standard.
P.S. Daca vrei să îți fie instalat pe un tv HD, trebuie sa ai in vedere că va trebui să plătești pentru cardul CI+
Edit:
Premiile pot fi alocate abonaților cu abonamente Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentelor de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017, Business Mobile lansate după data de 9 Septembrie 2019, Orange Pro lansate după data de 6 Septembrie 2018. Excepție fac abonamentele Yoxo, Orange Young, Orange Senior, Orange Me 25, abonamentele de tip Hibrid.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!