Întrebare cu răspuns(uri)

Conectare in aplicația yoxo - am uitat userul și parola

Salut!
Nu mai reușesc sa ma conectez in aplicația YOXO. Am uitat userul și parola și efectiv nu mai pot recupera contul. Cum sa procedez?
Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (10)

Da (3)

23%

3 membri au votat cu DA

10 membri au votat cu NU

23% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Urmează pașii acestia
Acceseaza pagina https://sso.orange.ro/wp/oro?jspname=login.jsp&action...
Logheaza-te cu datele contului tau;
Intra la "Setari cont";
Da-i click pe tab-ul "Date personale";
Acolo ar trebui să poți să vezi și să modifici adresa de mail și parola...

@Ofelia: Bun venit în Comunitate. Într-o astfel de situație ești cam la mila.... Orange. În Orange Shop te ”ajută” nimeni, pe motiv de ”abonament digital”, aplicația înțeleg că nu o poți accesa pentru a solicita ajutor pe chat-ul aplicației, deci rămâne ca un ”binevoitor” Orange să nu te rețină în stand-by și să te contacteze pe numărul de telefon pentru a confirma datele și a-ți oferi un link de resetare parolă pe adresa de email.

@teacher: Profesore, cum poți accesa setările de cont ale Yoxo prin logarea în Orange? Eu ca ”elev” nu pot să-mi dau seama. Și totuși, fără a avea parola contului (vezi problema din topic)... cum să te loghezi așa cum susții?

@Elevule, daca raspunsul nu e bun, mea culpa. Imi pare rau ca am dat un raspuns inadecvat, credeam ca din moment ce acea persoana a putut sa se logheze si sa puna intrebarea aici, are acces la my orange si la datele din cont. Am avut o oarecare logica, dar se pare ca sunt depasit. :) De, nu se poate sa le stiu pe toate. :)))

Ofelia Gabriela, nu mai tii minte nici adresa de mail pe care ți-ai făcut contul? Ar trebui sa existe un buton de recuperare a contului, pe baza emailului...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!