Întrebare fară răspuns

Activare HBO GO

De ce nu pot activa serviciul HBO GO?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Andreea, bun venit in Comunitate!!!
In prima imagine, vad ca eroarea era legata de faptul ca aveai un cont deja existent pt acea adresa de email. Ai creat un alt cont sau l-ai putut accesa pe cel vechi?

Salut! Pentru conectare, vei avea nevoie de parola Orange. Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:
-ale cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
-ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică
Dacă alegi să îți creezi cont HBO GO autentificându-te cu datele contului My Orange, asigură-te că ai adăugat abonamentul TV pe contul tău My Orange.

Dacă abonamentul tău TV nu apare încă pe contul tău, înseamnă că nu ai drepturi de administrator pentru contul respectiv. Pentru aceasta este necesar să iți validezi parola Orange.

  • eu am activat si dezactivat de mai multe ori in timp pachetul hbomax inclusiv hbo go si din proprie experienta va zic ca ultima data nu am putut sa ma loghez cu(,)contul vechi - si nu am reusit sa ma loghez decat cu o adresa noua de email cu toate ca adresa veche de email/cont mi-era recunoscuta pur si simplu nu functiona.
  • iti recomand sa incerci cu o adresa noua de email chiar daca ai un cont deja recunoscut ( de ce hbo go are acest bug nu pot explica deocamdata) (hbo go mi-l activez din reteaua rds-rcs)
mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Dacă te-ai abonat la hbogo prin operator, logarea se face completând câmpul operator, în cazul tău Orange Romania.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@Andreea7, ai reușit să activezi HBO Go?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

E din cauza condițiilor celor de la HBO.

Pe scurt, probabil ai avut cont la HBO GO prin intermediul unui operator (pentru a putea vedea HBO pe post la TV) iar la schimbarea operatorului, care acum e Orange, vechiul operator nu ți-a șters contul complet. Zic de vechiul operator pentru că, conform condițiilor celor de la HBO GO, operatorul este responsabil de datele cu caracter personal al abonaților săi care s-au înscris/înrolat pentru opțiunea asta, nu abonatul/clientul în sine. Ceea ce e o prostie pentru că acum tu nu poți cere celor de la HBO să îți șteargă datele, să poți folosi aceeași adresă de email.
Prin situația ta am trecut eu acum câțiva ani.
Abonat Orange (mobil, TV și internet), am avut HBO GO. Renunț la Internet și TV, mă mut la DIGI, activez acolo HBO GO dar nu pot activa contul cu adresa de email, fiind deja "folosită". După lungi conversații și mailuri, s-au lămurit cei de la Orange ce trebuiau să facă - cerere la HBO să îmi șteargă datele de care ei, Orange, erau responsabili conform termenilor și condițiilor celor de la HBO.

Haedine
Haedine

Haedine

User level
Nivel
1
167 / 750
puncte
Custom field 2
Haedine

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!