Întrebare fară răspuns

Activare premii pinata party constând în opțiuni Orange

După cum ați vazut unii dintre voi premiile constând în opțiuni Orange nu sunt activate o dată cu preschimbarea punctelor ci pot fi activate la o dată ulterioară.

Întrebarea mea este dacă aceste opțiuni pot fi activate sau programate să se activeze la o dată ulterioară încheierii campaniei Pinata Party?

Am pe țeavă 2 opțiuni de internet nelimitat și aș vrea să le activez secvențial... dacă se poate... dacă nu... pagubă-n ciuperci :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Salut!
Nu prea cred că se va putea face așa ceva și nici nu cred că interesează pe cineva de la ei să facă așa ceva. Și eu aș vrea să am această posibilitate, dar ar fi bine dacă ar rămâne mereu această posibilitate, adică să existe pinata cu posibilitatea de a activa extraoptiuni. Că oricum, la partea cu premii e cam SF!

@Vio73 ar putea dacă ar vrea... dar la cât scandal fac pe aici... nici o șansă...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Daca suntem tot mai multi care ridicam problema premiilor in obiecte si a activarii unor optiuni din acest concurs, poate ca cineva se va sesiza si va incerca o rezolvare, daca nu. macar am incercat ...

Salut!
Bonusurile din campania Pinata se alocă pe loc, cu valabilitate 30 de zile, ele nu se pot programa pentru o dată ulterioară.
Mulțumim tuturor pentru sugestii.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!