Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Pinata Party Campania III - 10 telefoane OPPO Reno6 5G acordate prin tragere la sorți

Breaking News
Iată că sugestiile legate de Pinata Party v-au fost ascultate într-un fel sau altul parțial: toți cei care s-au străduit să spargă pinatele vor participa la o extragere în urma căreia vor fi acordate 10 premii constând în telefoane mobile OPPO Reno6 5G.

Și am informații pe surse că la următoarea ediție Pinata Party premiile se vor acorda numai prin tragere la sorți.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Pagina 4 din 4

Vroiam doar sa spun, ca tocmai am primit telefon de notificare de la orange, cum ca as fi fericita castigatoare a unui telefon, dupa reincarcarea din perioada 26 noiembrie - x ianuarie!! Sincer, si la telefon am intrebat daca pot sa ma bucur, daca pot sa postez, insa, persoana era tare inflexibila in voce. Asa ca, undeva tot trebuie sa trambitez!! Yuuhuuuu!!!
PS Astept sa il vad in mana insa :))
PS2: incercarea moarte nu are, cel putin, nu in aceste concursuri :)))

Aissa
Aissa

Aissa

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
Aissa

Felicitari, Aissa! :)) Eu n-am castigat nimic in campania respectiva, dar pana la urma, care erau sansele? :))

Bravo! Ma bucur! Sa-l stapanesti cu placere. Si, daca vrei, te asteptam cu pareri, prime impresii, sau dupa o perioada mai indelungata de acomodare si testare, cu un review, de ce nu.

Merci mult!! Chiar aștept să fiu sunată, in maxim 20 de zile din ce am înțeles

Aissa
Aissa

Aissa

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
Aissa

Felicitari! Eu nimic. Și mi-au luat și punctele. Când am făcut o gramada de reincarcari pentru a face puncte , nu erau valabile premiile. Halal joc

Of, acum ma simt asa de prost! Este ca si cum as pune sare pe rana :(( Sper sa ai mai mult noroc data viitoare. Eu sunt optimista si particip la absolut toate concursurile :D Am o prietena ce a castigat vouchere de cumparaturi de 5000 euro, alta flori in fiecare saptamana timp de un an si tot asa. Acum, mi-a venit si mie randul, yuppy!!

Aissa
Aissa

Aissa

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
Aissa

Roxy, regulamentul spune ca la sfarsitul campaniei, se pierd punctele nefolosite. S-a primit si sms in care eram notificati ca se apropie sfarsitul campaniei si sa folosesti punctele, ca altfel le pierzi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!