Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Pinata Party Campania III - 10 telefoane OPPO Reno6 5G acordate prin tragere la sorți

Breaking News
Iată că sugestiile legate de Pinata Party v-au fost ascultate într-un fel sau altul parțial: toți cei care s-au străduit să spargă pinatele vor participa la o extragere în urma căreia vor fi acordate 10 premii constând în telefoane mobile OPPO Reno6 5G.

Și am informații pe surse că la următoarea ediție Pinata Party premiile se vor acorda numai prin tragere la sorți.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Pagina 2 din 4

Wow, asta e veste de prime time. Sunt sigur că din nou nu o sa câștig nimic, dar macar am de 2 bani speranțe. @alterego, asta e din ciclul Orange Leaks? :))

Adevărat, eu îți mulțumesc enorm pentru toate mesajele pe care le-ai dat aici, simt că ai comunicat mai mult cu noi(comunitatea) mai mult de cât a făcut-o Orange de mai bine de 12 ani de când sunt abonat :))

Fiecare dintre noi are o șansă, dar la partea cu câștigul, nu știe nimeni cine vor fi câștigătorii.
Dar dacă suntem aici și am avut activități în aplicație, avem o șansă.

O veste tristă pentru cei care au numărul suspendat (cei de pe cartele prepay): nu participă la tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor celor 10 premii.

Rog ca moderatoarele comunității Mihaela sau Daniela să sape un picuț mai mult și să confirme/infirme informația pe care o am pe surse.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut tuturor! În My Orange - Promoții active (căsuța din stanga sus) găsiți mai multe detalii despre tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 telefoane OPPO Reno6 5G.
Mâine, 7 decembrie, ora 14:00 se va încheia campania curentă Pinata Party și vor expira punctele existente, vă recomandăm să le folosiți până atunci.

@MihaelaC dar nu știm dacă numerele aflate în perioada de grație participa la extragere. Mie mi s-a spus că NU... condiția pentru a fi validat câștigător este să ai o opțiune activă.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Participă toată lumea care a obținut minim 10 puncte... nu contează numărul de telefon ci adresa de email cu care este legat contul My Orange. Așadar și numerele prepay aflate în perioada de grație participă la extragerea din 9 decembrie 2021 care va avea loc între orele 10:00 - 18:00

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!