Întrebare fară răspuns

Schimbare IP

Buna ziua, incerc si eu de cateva zile sa imi schimb un amarat de IP si nu reusesc deloc. Am scos cablu din priza de la router si l-am lasat 5-10 minute si nu s-a schimbat IP-ul. Am dat si un reset la router si tot n-am reusit. Am incercat si cu comenzile din cmd "ipconfig /release , ipconfig /renew" tot n-am reusit. Am sunat la asistenta sa-i intreb cum sa imi schimb si eu IP-ul acesta ca e dinamic, am vorbit cu 2 persoane de la asistenta si ambele persoane mi au zis total diferit, o persoana mi-a zis ca nu stie cum sa ma uit pe youtube sau sa folosesc un vpn, cealalta persoana mi-a zis ca mereu cand ma connectez la un PC/TELEFON/LAPTOP/TABLETA etc. mereu se schimba IP-ul.. nu e asa deloc.. nu mai inteleg nimic ce se intampla.. e ireal ce se intampla cu support-ul de la orange, cred ca domnii/domnisoarele traiesc intr-un matrix continuu.. nu imi poate explica nimeni cum sa resetez un amarat de IP... Va rog ajutati-ma si pe mine, multumesc.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Vreau sa ma joc si eu un joc si imi tot da o eroare din cauza IP-ului si am vorbit cu un admin de la jocul respectiv si a zis ca e din cauza IP-ului si sa il schimb si tot incerc si nimic...

@delfinas , multumesc dar n am reusit nici asa.. sper sa reusesc cumva sau sa imi explice si mie cineva de la support cum trebuie cum sa fac sa imi schimb IP ul..

@awfully intră pe https://1.1.1.1/ descarcă Cloudflare WARP pentru Windows (sau pentru sistemul de operare folosit de tine), instalează-l, configurează-l și activează-l.

Vei avea un IP nou și o viteză mai bună la internet și în plus poți fi un pic mai protejat dacă optezi pentru setările de familie.

Să-mi spui dacă ai reușit să schimbi IP-ul...

P.S. Poți verifica cu o banală căutare în Google ce IP ai: what is my ip

P.P.S. Dacă ți-am fost de ajutor nu uita să alegi răspunsul meu drept soluție.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego nu vreau sa folosesc VPN, ca daca era sa folosesc VPN reuseam de mult, dar eu vreau sa imi schimb IP-ul fix de la provider ORANGE, multumesc oricum.

înseamnă că nu-ți dorești cu adevărat să rezolvi problema ci doar vrei să faci conversație

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

@awfully ce adresă de IP ai acum? După o resetare la cald ai același IP, dar după o resetare la rece?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego da frate e adevarat, vreau sa conversez ca sunt antisocial bravo ai vorbit si tu cumerte, eu nu stiu cum sa rezolv problema sa mi schimb ip de la provider ul meu de internet si tu vi sa mi scrii mie ca nu vreau sa rezolv problema ci doar sa conversez, felicitari.

Este dinamic deoarece mi-au spus si ei ca este dinamic si daca vreau sa il fac static trebuie platita o taxa de 3 euro, si in cmd imi scrie DHCP Enabled "YES" deci este 100% dinamic, dar am reusit sa il schimb, am scos router-ul din priza si l-am lasat asa toata noaptea iar dimineata l-am pus la loc si mi s-a schimbat :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!