Întrebare fară răspuns

Semnal Orange in strainatate

Buna seara! Echipamentul orange...antena si receiver prind semnal pe teritoriul angliei? La semnarea contractului mi s-a spus ca pot folosi fara probleme echipamentul in Anglia...am avut in Anglia abonament de la telekom cu echipamentul de la ei si a mers...acum am vrut sa fac iar abonament la telekom insa a fost preluat de orange si mi-au oferit echipamentul lor....la montare constat ca nu prinde semnal

Răspunsuri

Nu e cazul sa deschizi un alt topic pe aceeasi tema, se poate pierde esentialul.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Din păcate, așa cum ți-am explicat și dincolo, nu se poate cam deloc, pentru că e cam greu să se prindă și în Germania sau Franța, dar în Anglia.
Chiar îmi pare rău de situația ta!
Cred că poți lua Focussat sau Digi, dar documentează-te înainte! Eventual întreabă ce au alți conaționali de-ai noștri acolo.
Baftă!

Si atunci de ce naiba m-au mai pus sa fac contract cu ei daca nu prind semnal in Anglia...cum le-am specificat inainte sa semnez? Si dc telekom digi au in Anglia si Orange nu ar avea?

Pentru că acei operatori au acoperire prin intermediul sateliților prin care emit in tara respectivâ. E vorba de sateliții Hellassat și Intelsat. Telekom nu știu dacă va mai emite pe acel satelit sau nu, pentru că a fost cumpărat de la 1 noiembrie tot de către Orange.
Eu sunt doar un simplu client și nu știu să-ți spun dacă din neștiință sau care este motivul pentru care ți-au spus așa.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!