Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Distracție și premii Piñata (Campania II)

Nu înțeleg de ce sunt premii limitate , deși in fiecare marti se spune ca se pun premii noi care le poți câștiga cu puncte din aplicația Piñata. Am jucat mereu și mereu scrie ca este epuizat stocul la toate premiile.

Răspunsuri

Salut! Cred că piñata s-a încheiat...
Și eu am stat cu sufletul la gura în fiecare marți, și cred că și alte mii de persoane. Unele au avut noroc, altele nu. Tine de rapiditate, de șansă....poate de internet mai bun. Cunosc persoane care au câștigat. Dar nu deznădăjdui, este un concurs aici, in comunitate, trebuie doar sa respecți niște condiții.

Roxy, ai vazut ca sunt multe topice deschise pe tema asta, unde au intervenit si persoane care au prins im premiu, chiar mai multe. Fiecare obiect a fost in stoc f limitat si doar cativa norocosi au reusit sa le prinda. Nu puteau fi premii pt toata lumea. A, ca a fost discutabil sistemul de premiere, s-a tot discutat, s-a cerut schimbarea lui...geaba!!! Acum s-a terminat Pinata Party, fuse, fuse si se duse!

Bună @Roxy_3,
Eu unul, nu mă mai agit de multă vreme legat de problemă respectivă, pentru că nu are sens. Doar îmi iau o extraoptiune cu net nelimitat sau folosesc voucherul de 10 la sută reducere la accesorii din Magazinul online și cam atât.
N-are rost să ne supărăm prea mult, pentru că ne îmbolnăvim inutil și trebuie să fim conștienți că nimeni nu ne oferă ceva gratis.
Succes tuturor in continuare!

Da asa este Stoc Epuizat Dar Ca sa nu mai castige Lumea nici Minute nici Sms in Retea S-au Mb trafic de net De ce nu scrie Epuizat Pe ele Cum Ati facut pe Boxa Google Pe Castile Huawei Pe Troler Acela pe Cantar Pe Telefonul Samsung Galaxy S21 pe Mai multe

Buna ziua all, azi am primit SMS că Pinata se termină mâine. Cum nu am putut "câștiga" acele premii, mă gândeam să folosesc punctele ptr net, dar ideea este că nu am ce face cu atâta net. Voi ce premii ați luat până acum ??

Florin
Florin

Florin

User level
Nivel
2
876 / 2000
puncte
Custom field 2
Florin

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!