Întrebare fară răspuns

De ce exista mai multa fiabilitate la alte companii?

Am colegi cu abonamente la ceilalti operatori! Intrebarea este, de ce beneficiaza de oferte bonus dupa 2 ani chiar 3 precum in cazul meu, iar noi nu primim oferte pt vechime? Macar o reducere a pachetului orange..

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
107 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut Bog - si cam ce bonus au colegii tai la alte retele - sau la ce bonus te-ai gandit tu - te intreb deoarece si Orange are anumite bonusuri pentru vechime ...

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Salut! Tot ce pot sa îți spun este faptul că eu am beneficiat de o oferta mai buna la ultimile două prelungiri, deoarece am știut să negociez.. astfel, am ajuns de la 18 la 15 euro la prima prelungire, și de la 15 la 12 euro anul trecut... Nu știu cum se pune problema la celelalte firme, sau daca cineva așteaptă să primească mura-n gura, dar mie îmi place să întreb, să mă informez, sa cer detalii și să forțez nota puțin, că nu am avut de pierdut niciodată. Chiar daca nu închei in acea zi abonamentul, și revii cu un apel, poate mâine ai noroc mai mult... Eu îți sugerez (in calitate de doar vechi client al companiei) sa încerci o negociere și nu vei avea nici tu de pierdut.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

@Bog, am văzut că ai postat întrebarea în subcategoria "Love". Dacă este vorba despre pachetele de Internet + TV + Mobil, găsești aici mai multe detalii, inclusiv despre bonusurile cu care vine această ofertă - https://www.orange.ro/love/.
Când spui "fiabilitate" la ce te referi mai exact?

Există departamentul de retenție la Orange și poți negocia prețul abonamentului la finalul perioadei contractuale sau în ultimele 90 de zile. Cele mai bune reduceri le obții, când negociezi în ultimele 30 de zile, la expirarea perioadei contractuale sau dupe ce vei depune o cerere de portare la un alt operator telecom, deși în acest caz, există posibilitatea să nu te mai sune.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!