Întrebare fară răspuns

Dezactivare apeluri Huawei watch3

Buna ziua,
Ce setare trebuie sa fac pe un ceas huawei watch3 sa opresc posibilitate de a suna de pe ceas (in vederea eliminarii consumului de baterie)? Vreau sa activez aceasta optiune doar cand telefonul nu il am la indemana.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Daniel. Bine ai venit în comunitate!
Nu am auzit să fie o astfel de funcție pentru Huawei Watch3. Ai încercat cu modul Do Not Disturb sau să verifici pe telefon din aplicația dedicată dacă poți dezactiva notificările de apelare?
Pentru un consum redus al bateriei poți citi aici câteva sfaturi: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15818...

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Multumesc de raspuns.
Eu cautam o setare prin care functia de esim sa fie dezactivata temporar sa spun asa, in meniu consumul cel mai mare este “celula in asteptare” si voiam sa dezactivez functia care foloseste aceasta descriere.

Salut! Ca operator de telefonie, putem doar dezactiva eSIM-ul, pentru a fi efectuata trecerea la SIM standard. Daca exista si o optiune temporara, cum iti doresti, te indrumam catre Serviciul Clienti al producatorului: Huawei.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!