anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce Orange are oferte atractive si concursuri doar pentru Prepay?

Daniesy
Junior entuziast
De ce Orange are oferte atractive si concursuri doar pentru Prepay? Eu de ce platesc abonament?
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Momentan, Orange are concurs pt prepay, dar a avut si pt cei cu abonati, depinde ce interes au in acel moment. Ca abonat ai avantajul de a cumpara telefoane la preturi mai bune, in rate si/sau cu punctele triplate, de ex. Abonamentul il platesti pt serviciile oferite, nu pt concursuri.

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, ai dreptate, prețurile și resursele sunt competitive doar la prepay și la Yoxo. Și eu mi-am pus întrebarea aceasta, de ce nu vin și cu abonamente de voce mai pe placul utilizatorilor? Chiar nu știu să-ți răspund clar, dar cred că ține de costurile lor, de investițiile făcute, de calitatea serviciilor, etc. Per total, Orange are servicii de calitate, dar sigur că nimeni nu este perfect și mai sunt destule probleme! Mai nou, preturile la utilități au crescut enorm în toată Europa și mă tem să nu ne mai crească și nouă abonamentele. La mulți ani tuturor de Ziua Națională!

Daniesy
Junior entuziast
Pai și prepay și yoxo tot pentru serviciile oferite le plătesc. Servicii de voce și internet care se dublează și sunt date la preț de nimic. E o vrăjeală explicația că la abonament ai avantajul de a-ți cumpăra telefon cu reducere. La iPhone 13 cere abonament de 25€ pentru a-ți da 50 lei reducere. Pai ce-i asta? Îți primești banii de"reducere" înapoi după prima luna.

Razvan
#StarMember
Un client prepay sau Yoxo este volatil și poate pleca oricând la o altă rețea, pe când un client la abonament este un client captiv, mai ales dacă a luat și telefon. La abonament merită luate in calcul doar ofertele de portare și de achiziție a unui telefon.

delfinas
#StarMember
Daniesy, ce te oprește să treci pe cartelă sau pe Yoxo, dacă nu-ți place pe abonament?