Întrebare fară răspuns

Cum pot sa fac o precomanda pentru iPhone 13 Pro Max in magazinul online?

Salut!
Cum pot sa fac o precomanda pentru iPhone 13 Pro Max in magazinul online? Am impresia ca daca astept pana apare pe stoc apare iPhone 14.

Daniesy
Daniesy

Daniesy

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2
Daniesy
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daniesy, bun venit in Comunitate!!!
Nu poti face o comanda daca nu apare pe stoc. Multi inca asteapta onorarea precomenzii facute in magazinul fizic. Poti doar sa alegi sa fii anuntat cand reintra in stoc sau sa faci precomanda in magazinul fizic.
LE Tot pe pagina produsului, gasesti si "vezi stoc magazine Orange si rezerva produsul ". Uitandu-ma la toate magazinele Orange din Bucuresti, mesajul e, invariabil, acelasi: "disponibil pentru precomandă în magazin". Deci, precomanda poti face numai in magazinele fizice Orange.
Daca te grabesti, poti lua din alte magazine, care il au pe stoc.

Mersi de răspuns, dar caut să-l iau online fiindcă am reușit să strâng niște puncte thank you, iar aparent valoarea lor se triplează in cazul asta.

Daniesy
Daniesy

Daniesy

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2
Daniesy

Chiar se triplează! Doar că trebuie să ai răbdare. Telefonul nu e dorit doar de tine, sunt mulți la coadă și cererea depășește oferta.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!