Întrebare fară răspuns

Precomenzi Iphone 13 pro Orange Shop

Buna Seara ,am intrebare. Precomenzile din Orange Shop cand se vor onora.... pentru ca astept de ceva timp...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cristi, bun venit in Comunitate!!!
Cand va sosi marfa de la producator... Lanseaza modele, dar nu se gandesc cum vor onora comenzile,
Ce model ai comandat?

Iphone 13 pro 128GB graphite si gold, un prieten a facut comanda in acealesi timp si l-a primit pana la urma, cum se fac precomenzile astea cine prinde este norocos?

Cum adică să faci prelungire de precomandă? Are o dată limită? Tu ai și plătit ceva avans și ți-ai mărit abonamentul pt a avea acest telefon?

Am mai multe numere de telefon, avansul a fost mic. prelungirea de abonament nu am facut-o inca, au zis la momentul in care vin telefoanele. da 30 de zile

Cred ca momentan intrebarea e cand o sa primim si noi vreo informatie, nu cand se vor onora comenzile. =))) Angajatii orange nici macar nu isi dau interesul sa sune mai departe pentru a incerca sa te ajute. Cine nu stie cand primeste stocuri? Alte magazine cum stiu acest lucru?

@Bogdan, nu am primit nimic. S-au facut 10 sapramani. Intre timp am dat si o precomanda la emag si o iau pe cea care ajunge prima.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!