anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setari pentru Internet 4 g

Larisa__ISA
Junior
Buna , am cartela foarte veche de cca 10 ani. As vrea sa stiu daca se poate sa primesc sms cu setarile pt net 4 g sau e neaparat sa merg într-un magazin orange ? Stau cu H+ si abia merge netul...‍♀️
11 Răspunsuri 11

mihai_13
Maestru
- De aici poti sa-ti trimiti setarile automat pe telefonul tau https://www.orange.ro/setari-telefoane/#/ - avand in vedere ca ai un sim vechi este bine sa ti-l schimbi - daca ai abonament acest sim il poti schimba gratis din contul tau my orange

Vio73
#StarMember
Bună@Larisa.ISA, Nu e neapărat nevoie să mergi într-un Shop sau alt magazin Orange, dar trebuie să te pricepi un pic. Trebuie să mai știi și faptul că, intrarea în Magazinele Orange se face in general pe baza certificatului verde. Poți cere însă și ajutorul celor de la 300 sau de pe Chat Djingo pentru a putea fi îndrumată corespunzător. Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Setarile sunt aceleasi si pentru 3G si pentru 4G, si probabil ca si pentru 5G. Ma indoiesc ca problema ta e una legata de setarile de internet. Daca telefonul tau are H+ (adica 3G) si nu e setat cumva sa stea doar pe 3G, nu are nevoie decat de semnal (ceea ce poate sa depinda in functie de zona in care te afli) ca sa treaca pe 4G. Ce telefon ai? Pe alt telefon ai 4G in aceeasi zona? De asemenea, presupun ca vorbim despre internetul mobil, nu fix si TV, ai o optiune cu internet activa pe cont? Sau e abonament? Asigura-te de asemenea ca telefonul nu e setat sa stea fortat pe 3G. In general, la Android, optiunea asta se regasete in Setari (Settings) > Retea & Internet (Network & Internet) > Retea Mobila (Mobile Network) > Tip de retea favorit (Preferred network type). Aici ar trebui sa fie setat pe 4G/3G/2G, presupunand, evident, ca telefonul suporta 4G in primul rand.
Client Orange

Larisa__ISA
Junior
Buna , da . Am samsung s 20 plus. Sunt pe cartela si am activa optiunea cu 5 euro. In care este si internet

Larisa__ISA
Junior
Am verificat si setarile , si am 4g/ 3g / 2g la conectare automata.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ok, dar semnal 4G exista in zona? Pe alt telefon, ai 4G? Sau alt SIM de Orange in telefonul tau are 4G ?
Client Orange

Vio73
#StarMember
E posibil să nu aibă semnal 4g, dar trebuie verificat la altcineva, da. Oricum, simul e clar că trebuie schimbat.

Larisa__ISA
Junior
Este semnal 4g in zona. Iubitul meu are . Poate sunt probleme cu simul. Eu asta cred..

Vio73
#StarMember
Dacă are altcineva, este clar că există.

DanielaH
Moderator
@Larisa. ISA, pentru că spuneai că ai o cartelă foarte veche, încearcă să faci totuși o schimbare de SIM într-un magazin, să vezi dacă problema se rezolvă sau persistă.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ca sa verifici daca e sau nu o problema cu SIM-ul, trebuie sa incerci alt SIM (care stii ca merge ok in alt telefon) in telefonul tau. Asta e testul. Daca merge ok, atunci concluzia e clara: ai nevoie de un SIM nou.
Client Orange